11 contestatii la lista pentru locuinte ANL in cartierul Cismea!

11 contestatii la lista pentru locuinte ANL in cartierul Cismea!
Botosanenii care au depus dosare pentru o locuinta in cartierul ANL Cismea, dar nu s-au regasit printre cei cu sanse reale, pe lista aprobata de Consiliul Local la finalul lunii martie, au depus contestatii.

Conform datelor prezentate de Iulian Ciobotaru, sef serviciu in cadrul Primariei Botosani, s-au inregistrat 11 cotestatii pana astazi, in total fiind 1284 de cereri, pentru 96 de apartamente si garsoniere in cartierul ANL Cismea.

Lista a fost reactualizata si aprobata in sedinta Consiliului Local de la sfarsitul lunii martie, urmand ca in sedinta de luna aceasta sa se aprobe lista finala. Contestatiile se mai pot depune pana pe data de 13 aprilie, la ora 16.30.

"Vom analiza contestatiile, mai verificam inca o data si speram ca lista finala pe care o vom afisa sa fie cat mai exacta. Dupa ce vom intocmi lista finala, va fi aprobata tot in Consiliul Local o lista de repartizare, unde vor figura cei 96 care vor primi repartitie in ANL Cismea", a declarat Iulian Ciobotaru, sef serviciu in cadrul Primariei Botosani.

Cei 96 care vor completa lista finala vor fi chemati sa isi reconfirme situatia, existant posibilitatea ca intre timp acestia sa fi depasit varsta, si-au cumparat o locuinta sau si-au pierdut locul de munca.

"Este posibil ca dintre cei care figureaza pe lista finala intre timp sa isi fi cumparat o locuinta prin programul Prima Casa, dar nu au venit sa ne anunte, si aflam abia cand ii chemam. In baza listei finale se mai face o lista de repartizare, care va fi supusa spre aprobare in sedinta de CL cand se va stabili si numarul de camere pe care le va primi fiecare, in functie de numarul de persoane", a mentionat Iulian Ciobotaru.

Lista completa privind repartizarea locuintelor ANL aprobata in Consiliul Local

Dintre cei care au depus contestatie, unii au informat ca a mai aparut un copil in familie, ca stateau in chirie sau intre timp si-au definitivat studiile.

"Noi luam in considerare actele incheiate inainte de 31 martie, data aprobarii primei liste in CL. Daca vine acum, in aprilie, cu un contract de inchiriere incheiat pentru ca a vazut ca i-au mai lipsit doua puncte, nu luam in considerare, doar situatia existenta la data aprobarii. La cei care au terminat studiile si abia acum au obtinut adeverinta le luam in considerare si dupa data de 31 martie, pentru ca nu e vina lor ca nu au primit adeverintele anterior acestei date", a incheiat reprezentantul Primariei Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
17

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
31

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
79

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...