11 contestatii la lista pentru locuinte ANL in cartierul Cismea!

11 contestatii la lista pentru locuinte ANL in cartierul Cismea!
Botosanenii care au depus dosare pentru o locuinta in cartierul ANL Cismea, dar nu s-au regasit printre cei cu sanse reale, pe lista aprobata de Consiliul Local la finalul lunii martie, au depus contestatii.

Conform datelor prezentate de Iulian Ciobotaru, sef serviciu in cadrul Primariei Botosani, s-au inregistrat 11 cotestatii pana astazi, in total fiind 1284 de cereri, pentru 96 de apartamente si garsoniere in cartierul ANL Cismea.

Lista a fost reactualizata si aprobata in sedinta Consiliului Local de la sfarsitul lunii martie, urmand ca in sedinta de luna aceasta sa se aprobe lista finala. Contestatiile se mai pot depune pana pe data de 13 aprilie, la ora 16.30.

"Vom analiza contestatiile, mai verificam inca o data si speram ca lista finala pe care o vom afisa sa fie cat mai exacta. Dupa ce vom intocmi lista finala, va fi aprobata tot in Consiliul Local o lista de repartizare, unde vor figura cei 96 care vor primi repartitie in ANL Cismea", a declarat Iulian Ciobotaru, sef serviciu in cadrul Primariei Botosani.

Cei 96 care vor completa lista finala vor fi chemati sa isi reconfirme situatia, existant posibilitatea ca intre timp acestia sa fi depasit varsta, si-au cumparat o locuinta sau si-au pierdut locul de munca.

"Este posibil ca dintre cei care figureaza pe lista finala intre timp sa isi fi cumparat o locuinta prin programul Prima Casa, dar nu au venit sa ne anunte, si aflam abia cand ii chemam. In baza listei finale se mai face o lista de repartizare, care va fi supusa spre aprobare in sedinta de CL cand se va stabili si numarul de camere pe care le va primi fiecare, in functie de numarul de persoane", a mentionat Iulian Ciobotaru.

Lista completa privind repartizarea locuintelor ANL aprobata in Consiliul Local

Dintre cei care au depus contestatie, unii au informat ca a mai aparut un copil in familie, ca stateau in chirie sau intre timp si-au definitivat studiile.

"Noi luam in considerare actele incheiate inainte de 31 martie, data aprobarii primei liste in CL. Daca vine acum, in aprilie, cu un contract de inchiriere incheiat pentru ca a vazut ca i-au mai lipsit doua puncte, nu luam in considerare, doar situatia existenta la data aprobarii. La cei care au terminat studiile si abia acum au obtinut adeverinta le luam in considerare si dupa data de 31 martie, pentru ca nu e vina lor ca nu au primit adeverintele anterior acestei date", a incheiat reprezentantul Primariei Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
430

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
325

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
537

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...