Vesti bune pentru Cristi Minculescu

 Vesti bune pentru Cristi Minculescu
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris s-a intors ieri seara in Romania, iar vestile primite de la medici sunt incurajatoare. Comisia de medici care il supravegheaza in clinica din Germania a hotarat ca Rodica Minculescu, sotia artistului, este un donator compatibil, informeaza Realitatea Tv.

Acum trebuie stabilit insa daca operatia poate decurge fara probleme pentru donator, deoarece partea de ficat care urmeaza sa fie prelevata trebuie sa aiba 0,8% din greutatea corporala a primitorului. In consecinta, medicii trebuie sa analizeze daca transplantul se poate face fara nici un risc pentru sotia artistului, Rodica Minculescu.

Cei doi au facut mai multe analize si teste de compatibilitate, iar la inceputul saptamanii viitoare, medicii urmeaza sa dea verdictul final.

Daca acesta va fi unul favorabil pentru Minculescu, transplantul poate fi facut chiar in luna martie, dupa concertul Iris de la inceputul lunii. Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat, deoarece sufera de o boala genetica numita polichistica hepato-renala.

Sotia artistului a fost cea care s-a oferit sa-i doneze acestuia o parte din ficat. Cristi Miculescu s-a deplasat saptamana aceasta in Germania pentru analize privind boala hepatica de care sufera.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
1063

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...