Vesti bune pentru Cristi Minculescu

 Vesti bune pentru Cristi Minculescu
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris s-a intors ieri seara in Romania, iar vestile primite de la medici sunt incurajatoare. Comisia de medici care il supravegheaza in clinica din Germania a hotarat ca Rodica Minculescu, sotia artistului, este un donator compatibil, informeaza Realitatea Tv.

Acum trebuie stabilit insa daca operatia poate decurge fara probleme pentru donator, deoarece partea de ficat care urmeaza sa fie prelevata trebuie sa aiba 0,8% din greutatea corporala a primitorului. In consecinta, medicii trebuie sa analizeze daca transplantul se poate face fara nici un risc pentru sotia artistului, Rodica Minculescu.

Cei doi au facut mai multe analize si teste de compatibilitate, iar la inceputul saptamanii viitoare, medicii urmeaza sa dea verdictul final.

Daca acesta va fi unul favorabil pentru Minculescu, transplantul poate fi facut chiar in luna martie, dupa concertul Iris de la inceputul lunii. Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat, deoarece sufera de o boala genetica numita polichistica hepato-renala.

Sotia artistului a fost cea care s-a oferit sa-i doneze acestuia o parte din ficat. Cristi Miculescu s-a deplasat saptamana aceasta in Germania pentru analize privind boala hepatica de care sufera.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
607

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
128

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
82

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...