Evenimentul medical al toamnei: Zilele medicale botoşănene

Evenimentul medical al toamnei: Zilele medicale botoşănene
În zilele de 14 şi 15 noiembrie se desfăşoară, la Botoşani, o nouă ediţie a Zilelor medicale botoşănene, eveniment organizat cu sprijinul Colegiului Medicilor.

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe circa 300 de medici din Botoşani, precum şi din Suceava şi Iaşi. Pe parcursul celor două zile vor fi prezentate lucrări ştiinţifice, noutăţile legislative din domeniul anitar, şi vor fi prezente şi 20 de standuri ale unor furnizări de materiale sanitare şi medicamente şi va fi prezentă şi o firmă de soft medical pentru evidenţa medicală pe calculator.

“La acest eveniment vor fi prezenţi medici din Botoşani, am invitat şi medici din Suceava şi vor fi şi medici universitari din Iaşi care vor conferenţia. Va fi o tematică generoasă, pe orice specialitate şi lansez invitaţia şă către medicii pensionari botoşăneni şi cei şcolari să fie prezenţi la acest eveniment", a declarat medicul Doru Culiceanu, preşedintele Colegiului Medicilor Botoşani.

Acest eveniment se doreşte a fi şi un cadru pentru un schimb de experienţă între medici.

La final, toţi participanţii vor primi diplome, şi vor fi organizate şi tombole cu premii constrând în materiale necesare desfăşurării activităţii medicale.

Evenimentul are loc la Hotel Rapsodia, deschiderea fiind joi, la ora 09.30. La acest eveniment nu se percepe nicio taxă de participare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
44

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
20

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
63

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...