Tortionarul Alexandru Visinescu, pus sub invinuire. Este acuzat de GENOCID

Tortionarul Alexandru Visinescu, pus sub invinuire. Este acuzat de GENOCID
Tortionarul Alexandru Visinescu a fost pus oficial sub invinuire. Fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat este acuzat de genocid.

Visinescu s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Parchetul instantei supreme pentru a da declaratii in dosarul in care Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului l-a denuntat pentru moartea unor detinuti politic.

Alexandru Visinescu a ajuns la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 10.00, fiind insotit de doua persoane. Acestia i-au imbranict pe jurnalisti si le-au reprosat ca "si-au batut joc de el trei saptamani pe posturile de televiziune".

Cele doua persoane le-au dat ziaristilor o copie a talonului de pensie al lui Visinescu, conform careia acesta a primit in luna iulie o pensie de 3.296 lei, si nu de peste 6.000 de lei, cum s-a vehiculat in mass media.

Audierea lui Alexandru Visinescu s-a incheiat in jurul orei 11.00, informeaza Romania TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
144

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
490

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
67

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...