Imaginea zilei in lume: Un roman si o roata blocata FOTO

Imaginea zilei in lume: Un roman si o roata blocata FOTO
Solutia unui roman la blocarea unei roti a ajuns imaginea zilei in lume! 9gag.com este la ora actuala unul dintre cele mai populare site-uri de umor din lume, cu aproape 4 milioane de fani pe Facebook. Ieri, un roman a atras atentia tuturor.

Poza a fost urcata sub titlul de "F**k the police" si arata o imagine din Bucuresti cu un barbat care rezolva foarte simplu problema unei roti blocate. O inlocuieste pur si simplu cu o alta roata.

Poza a strans ieri peste 21.000 de voturi pe 9gag si peste 2.000 de share-uri pe Facebook. Comentariile insa au fost impartite.

"Problema de lumea intai, solutie de lumea a treia" a fost unul dintre cele mai votate si contestate comentarii. Altii insa au facut calcule: ar fi mai ieftin sa platesti amenda decat sa-ti iei o roata noua.

sursa: stirileprotv.ro



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
73

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
278

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
34

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...