Mars organizat de Consiliul Judetean al Elevilor

Mars organizat de Consiliul Judetean al Elevilor
Consiliul Judetean al Elevilor Botosani organizeaza miercuri, incepand cu ora 17.30, un mars la care sunt asteptati sa participe cateva sute de elevi botosaneni. Acest mars este organizat in cadrul campaniei "Tu esti CJE Botosani", care are ca scop mediatizarea si promovarea activitatii acestei structuri a elevilor, precum si noul site al CJE, www.cjebotosani.ro.

In derularea acestei campaniei, CJE se bucura de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean, al Directiei Judetene de Sport si Tineret si al Consiliului Local.

Elevii vor marsalui, incepand cu ora 17.30, pe traseul piata 1 Decembrie (in fata Primariei_-Pietonalul Unirii-Bulevard-Sala Polivalenta).

La Sala Polivalenta, incepand cu ora 18.00, va fi sustinut un spectacol de catre trupe locale si DJ.

"Consiliul Judetean al elevilor este o forma de organizare asociativa a elevilor si reprezinta un factor important al democratizarii scolii si a relatiilor profesor-elev. Prin intermediul acestui cadru de organizare elevii isi pot alege reprezentantii pe baza principiului reprezentativitatii. Elevii pot formula puncte de vedere specific lor si pot elabora propuneri pentru imbunatatirea calitatii vietii scolare", a spus Florin Gavril, presedintele CJE Botosani.

Conducerea ISJ si-a manifestat tot sprijinul pentru actiunile intreprinse de Consiliul Judetean al Elevilor si i-a felicitat pentru activitatea desfasurata si initiativele intreprinse.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
142

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
412

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...