Voiculescu, facut praf pe propriul post. In incheiere, "Fuck you"

Voiculescu, facut praf pe propriul post. In incheiere, "Fuck you"
Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost criticat extrem de dur chiar la postul pe care il conduce neoficial, Antena 3, de catre Valentin Stan, realizatorul emisiunii "Conexiuni".

Stan l-a "facut praf" pe Voiculescu la postul fiicei acestuia, la care colaboreaza de ani de zile, pentru declaratiile conform carora presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia cand a angajat Romania in acordul european pentru guvernanta fiscala si a spus ca liderii Opozitiei spun adesea "tampenii", informeaza B1 TV. La sfarsit, profesorul de relatii internationale a pus melodia "Fuck You", de Lily Allen, in ceea ce parea o dedicatie pentru Dan Voiculescu.

"Deci, dragi nemteni, iata cu ce se ocupa Opozitia. In loc sa-l desfiinteze pe Basescu la tampeniile cu care a venit el asa si sa-l bage sub incidenta Codului Penal, se leaga de Basescu pe bataliile unde Basescu are toate armele in mana ca sa-i faca muci, sa-i faca praf si sa arate cat de incompetenta este Opozitia. Ce spune domnul Voiculescu aici? Zice asa: Ba, asta s-a dus pe acolo, a angajat Romania, n-avea drept. Ca el doar reprezinta, nu poate sa angajeze. Deci, vezi Doamne, trebuie sa aiba o consultare, un mandat. (...) Unde zice aici, domnul Voiculescu, ca n-are voie sa angajeze Romania in orice, in cacao, in ce vrea el? Unde scrie aici, in Constitutie? Presedintele, asa cum spune Basescu, are dreptul sa angajeze Romania oriunde, oricum, in orice fel. Nu are nicio constrangere de consultare cu nimic in Constitutie si nici probleme decredentiale de putere sau mandat. Asta este textul Constitutiei romanesti. Dar eu ii recomand domnului teoretician analfabet in constitutionalism, cum il chema, c-am uitat? Andon. Si dumneavoastra, maestre Voiculescu, sa cititi Constitutia SUA", mai spune Stan.

El s-a angajat intr-un dialog virtual cu declaratia in care Voiculescu il critica pe Basescu si spunea ca acesta confunda lucrurile.

"Nu el confunda, matale confunzi rau de tot, prietene", i-a transmis Stan lui Voiculescu.

El il critica la fel de dur si pe un alt parlamentar PC, Sergiu Andon, pe care il numeste "penibil" si "analfabet" in Constitutie.

"Chestia asta am mai auzit-o la baiatul ala de-a scris un pamflet: "Fir-ai al naibii, Majestate!". E unul, un baiat din-asta cazut cu harzobul pe aici, pe Dambovita, cred ca-l consiliaza pe domnul Voiculescu. Ba cred ca-l cheama Andon. Un baiat, asa, penibil, cu praf pe jilet, propavaduit de spiritele bune ale Constitutiei, alea terminodiene, terminodoriene, sau cum se mai zice pe la planetarii aia de-au inventat prima Constitutie", spune Valentin Stan.

La sfarsitul emisiunii, Valentin Stan i-a pus melodia "Fuck You", aparent lui Dan Voiculescu si a spus, razand: "Si dragi nemteni va multumim si va zicem la revedere, because nu se stie daca ne mai vedem". (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
144

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
106

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...