Teo: "Este fabulos să mori... Iar în comă este o aventură"

Teo: "Este fabulos să mori... Iar în comă este o aventură"


TEO TRANDAFIR

Teo a povestit în timpul unui interviu coșmarul prin care a trecut în perioada când se afla în comă. Vedeta a mărturisit că nu își amintește prea multe din acele momente, dar că pentru ea totul a fost o aventură.

"Este fabulos să mori... Nu ai timp să te gândești la ce ai greșit. Vezi fețe, imagini... iar în comă este o aventură. Mie mi-a fost ușor, deoarece jumătate din timp nu am fost acolo. Îmi aduc aminte fețe, îmi aduc aminte umbre, îmi aduc aminte că nu știau dacă o să fiu bine, dar vorbeau în germană. M-am trezit în tot felul de locuri. M-am plimbat prin grădini...", a declarat vedeta în emisiunea CanCan TV.

Teo a vorbit și despre momemntele prin care a trecut când, fupă ce și-a revenit și s-a întors acasă, și-a strâns fiica în brațe.

"Toată lumea mi-a adus flori și ca să nu se prindă ea i s-a spus că va fi o ședință foto. Era să sperii copilul, am vrut să îi spun niște lucruri și plângeam în același timp. Îmi strângeam copilul în brațe și urlam. Iar ea mă ținea în brațe și ea îmi spunea că totul va fi bine", a mărturisit ea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
474

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
153

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...