LA MULTI ANI, CRISTINA CIOBANASU! - VIDEO

LA MULTI ANI, CRISTINA CIOBANASU! - VIDEO

CRISTINA CIOBANASU

Născută pe 24 septembrie 1996, în Botoşani, s-a lansat la "Dansez pentru tine". Iubeste actoria, este eleva a Colegiului National de Arta "Dinu Lipatti" Bucuresti, la sectia Actorie, i-a incantat pe telespectatori cu rolurile sale din productiile "Ingerasii", "Aniela" si "Iubire si onoare", iar acum joaca rolul unei tinere indragostite de muzica in serialul "Pariu cu viata", din aceasta toamna, la Pro TV.

Cristina Ciobanasu o va interpreta pe Anca Anghel, sora lui Andrei (Dorian Popa) si buna prietena a Ioanei (Alina Eremia), iubita lui Andrei.

Pentru tanara actrita  acest rol inseamna un nou moment important in cariera inceputa in urma cu 3 ani, dar si mult timp petrecut alaturi de prietenii ei din "La-La Band":

"Punem toti un pariu cu noi si cu telespectatorii pe care in mod sigur ii vom castiga. Din toamna la Pro Tv venim cu un serial cool, fresh, cu multa muzica, atmosfera vesela si situatii foarte comice. Noi, cei 20 de rebeli, cum ne place sa ne spunem, suntem o gasca vesela si pusa tot timpul pe distractie, dar seriosi cand vine vorba de munca. Ne-am imprietenit si suntem foarte legati unul de celalalt, suntem o familie", marturiseste Cristina pentru Acasa TV.

Rasfatata, dar foarte simpatica, Anca (Cristina Ciobanasu) va fi un personaj cheie in primul serial muzical romanesc difuzat de Pro TV, "Pariu cu viata": "Personajul meu, este unul complex si foarte curajos. In plus, ca si mie ii place foarte mult sa cante. De aceea sunt convinsa ca eu si Anca vom fi cele mai bune prietene", marturiseste Cristina.

Cei 20 de adolescenti care fac parte din "La-La Band", noii RBD ai Romaniei, au fost alesi din 30.000 de tineri inscrisi la castingul organizat de MediaPro Pictures in lunile decembrie si februarie.

"Pariu cu viata" ruleaza in fiecare luni, de la ora 20.30, la PROTV (reluare sambata, de la ora 10.30)



Cristina Ciobanasu era, inca de la 9 ani, mandria parintilor ei, fetita castigand Trofeul Festivalului "Serbarile Padurii", din Vorona. La 10 ani, canta la patru instrumente (nai, fluier, caval, ocarina), era solista in ansamblul popular din Vorona. Tesea la gherghef. Picta icoane pe sticla si invata bine la scoala.

Pe Cristinica ne-o amintim de la concursul "Dansez pentru tine" din 2008, cand a dansat in editia dedicata copiilor, facand pereche cu Alex Velea si Cristina Stoicescu, ajutati de inimoasa coregrafa Victoria Bucun. Cristinica, asa cum o alintau toti, avea atunci 11 ani.

Cristina Ciobanasu, plecata din Vorona bunicilor, poate spune fara sa greseasca si fara sa supere pe nimeni ca a... dansat pentru viata ei! Pentru ca, dupa cele cateva saptamani petrecute in platoul de filmare, viata ei s-a schimbat radical.

In primavara anului 2008, Cristina a aparut pentru prima data pe micul ecran. Avea 11 ani si o situatie familiala grea: tatal, care lucreaza la Memorialul Ipotesti, avea probleme de sanatate, mama, plecata in Italia, ii vizita (pe ea si pe fratele ei) din cand in cand. In casa bunicii, din Vorona Mare, fetita preluase sarcinile casei, dupa plecarea mamei in strainatate. Pentru Cristina au dansat Alex Velea si Cristina Stoicescu, de multe ori cei doi evoluand impreuna cu fetita.

Ingerul Cristinei a fost Ruxandra Ion (Vice President Media Pro Pictures, Managing director Promance, Producator general "Aniela" si "State de Romania").

Impresionata de frumusetea fetei, dar si de situatia ei, Ruxandra Ion s-a oferit, intr-o discretie exemplara, sa o sustina financiar si sa o gazduiasca pentru a urma cursurile la Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti.

"Viata mea s-a schimbat. M-am mutat in Bucuresti si acum am o a doua familie. Parintii mei sunt fericiti ca am ajuns aici si ca am alte sanse in viata. Nu e rau sa ai doua perechi de parinti. Familia la care stau acum (cea a Ruxandrei Ion - n.r.) ma iubeste si m-a ajutat sa trec peste dorul de mama si tata. Ma supravegheaza si ma indruma sa invat bine. Sunt un copil norocos ! Anul acesta am fost cu ei in prima vacanta in Europa, voi merge si in Thailanda", spunea in 2009 Cristinuta.

La scurt timp dupa "Dansez pentru tine", a aparut in serialul "Ingerasii".

Apoi a participat la un casting si a primit un rol important in serialul "Aniela" - Julieta. Asa a ajuns sa joace alaturi de Mihai Petre, Adela Popescu, Dan Condurache, Alexandru Papadopol, Florina Cercel, Stela Popescu, Marin Moraru.

"Nu e deloc un rol usor, am fost pusa in situatii pe care nu le mai traisem. Invatarea textului nu e o problema, iar in ceea ce priveste interpretarea, regizorii serialului ma ajuta foarte mult. Acum, actoria a devenit marea mea pasiune. E o boala de care nu cred ca mai scapi. Mi-as dori mult sa mai joc si in alte seriale sau filme. In acelasi timp, imi doresc sa invat bine, sa le dau satisfactii parintilor mei si tuturor celor care m-au ajutat", marturiseste Cristina, in revista Diva.

Viata a devenit, in ultimii ani, cu adevarat de poveste! "Am fost in prima vacanta in Europa, in Sardinia, Florenta, Venetia, Padova. In vacanta de iarna, dupa ce voi petrece Craciunul cu ai mei la Vorona, am sa plec in Thailanda. In aceasta iarna voi merge prima oara cu avionul, de-abia astept", spunea in urma cu cateva luni, in revista Diva, Cristina.

Nu si-a uitat familia, vine acasa de cate ori are ocazia, dar e fericita mai ales pentru ca a reusit, cu banii castigati la Dansez pentru tine, sa contribuie la amenajarea casei.

"Tata lucreaza la muzeul "Mihai Eminescu" din Ipotesti, iar mama lucreaza in Italia, ca sa poata termina amenajarea casei, pe care au inceput-o anul trecut. Sunt mandra ca am putut ajuta si eu la asta cu banii pe care i-am castigat la Dansez pentru tine", spune mandra Cristina.

Cristina traieste povestea unei Cenusarese moderne, cu platouri de filmare, ore de dans, de muzica, dar mai ales cu exceptionala experienta de a se afla in preajma unor mari actori ai Romaniei! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
117

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
706

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
239

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...