Peste 1.000 de dosare depuse pentru titularizare!

Peste 1.000 de dosare depuse pentru titularizare!
Vineri a fost ultima zi in care cadrele didactice au putut depune dosarele in vederea inscrierii la concursul national de titularizare.

Potrivit lui Daniel Cojocau, inspector resurse umane in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, au fost depuse un numar de 1.060 de dosare.

Concurenta este una extrem de ridicata, in conditiile in care, pentru anul scolar viitor, sunt puse la dispozitie 180 de posturi titularizabile, care au o viabilitate de patru ani.

Alte 40 de dosare au fost depuse in vederea detasarii, iar 50 pentru cei care doresc continuitate.

Concursul national de titularizare va avea loc pe data de 13 iulie, in cele doua centre de examen de la Colegiul National "A.T. Laurian" si Scoala nr. 10, iar pe 18 iulie se vor afisa rezultatele.

In perioada 18-19 iulie cei nemultumiti de rezultat pot depune contestatie.

Rezolvarea contestatiilor va avea loc pe data de 20 iulie, iar pe 21 iulie se vor afisa rezultatele finale.

Pentru a ocupa un post ca titulari, candidatii trebuie sa obtina la examen minim nota 7.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...