Consilieri locali amenintati cu toporul!

Consilieri locali amenintati cu toporul!
A ajuns la Spitalul de Psihiatrie dupa ce, doua zile la rand, a amenintat cu toporul si cu cutitul angajatii primariei! Barbatul va fi evaluat psihiatric si, in functie de rezultat, se vor dispune si masurile necesare.

Poliţiştii din comuna Prăjeni s-au sesizat din oficiu despre faptul că în ziua de 31 martie 2011, în jurul orei 11:30, V. Mihai, de 43 de ani, din satul Lupăria, comuna Prăjeni, având asupra sa un topor, a provocat scandal în faţa Primăriei comunei Prăjeni, tulburând activitatea angajaţilor şi şedinţa Consiliului local Prăjeni.

În dimineaţa zilei de 01.04.2011, în jurul orei 09:00, V. Mihai, având asupra sa un cuţit cu dimensiunea lamei de 11,5 cm, a provocat scandal pe drumul public din faţa sediului Primăriei comunei Prăjeni, proferând injurii şi ameninţări cu acte de violenţă persoanelor prezente în zonă.

S-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, a cuţitului.

V. Mihai a fost internat pentru acordare de asistenţă medicală la Spitalul de Psihiatrie Botoşani. Se va solicita expertizarea psihiatrică a persoanei în cauză şi în funcţie de rezultat se va dispune soluţie procedurală, informeaza IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
28

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
145

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...