Cupa Presei la Tir, editia 2011 - Vezi castigatorii!

Cupa Presei la Tir, editia 2011 - Vezi castigatorii!
Miercuri, 30.03.2011, s-a desfăşurat în poligonul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani Cupa Presei la Tir, ediţia 2011. La concursul de tir au participat jurnalişti din mass-media locală.

În urma punctajului obţinut, Locul I a fost obţinut de Daniel Gheorghe - Antena 1, Locul II de Alexandru Chirilă - Adevărul, iar Locul III de Bogdan Todireanu - Botoşani life, cei trei fiind premiaţi cu diplome şi cupe de către inspectorul-şef al I.J.J. Botoşani, lt.col. Moroşanu Constantin.

Chiar dacă nu au primit diplome sau cupe, ceilalţi participanţi au fost "premiaţi" cu al doilea număr al revistei "Jandarmul Botoşănean", revistă de informare şi opinie, editată de un colectiv de cadre din I.J.J. Botoşani, cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române la 3 aprilie 2011.



Manifestările organizate de jandarmii botoşăneni cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române vor continua în această săptămână, cu adunarea festivă din ziua de vineri, 1 aprilie, iar duminică, 03.04.2011, ora 09.00, va avea loc cea de-a IV-a ediţie a Crosului Jandarmeriei.

Crosul va avea loc la ieşirea din municipiu (dealul Sucevei) fiind invitaţi să participe toţi iubitorii de mişcare, indiferent de vârstă. 

           
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
5

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
11

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
15

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...