INFORMARE Primaria Mihai Eminescu

IN ATENTIA CETATENILOR

 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca in cel mai scurt timp in comuna Mihai Eminescu numarul platformelor de depozitare a deseurilor va fi suplimentat si vor fi amenajate pubele speciale, pentru fiecare tip de deseu, pentru depozitarea selectiva a acestora, respectiv, pentru a depozita separat materiale din hartie, materiale din sticla, materiale de plastic si cele de metal.

In cazul in care aveti de depozitat si alte tipuri de deseuri, respectiv, materiale din constructie, materiale textile, resturi vegetale, etc, aveti obligatia de a contacta operatorul de zona (S.C. URBAN SERV S.A. nr. telefon 0231 517 912 sau 0231 517 007).

DEPOZITAREA IN MOD NECORESPUNZATOR (DEPOZITAREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTIE, TEXTILE, VEGETALE, GUNOI DE GRAJD) SI CU NERESPECTAREA REGULAMENTULUI PRIVIND STABILIREA UNOR MASURI PENTRU GOSPODARIREA COMUNEI MIHAI EMINESCU, APROBAT PRIN H.C.L. NR 26/12.03.2018 ATRAGE MAJORAREA CONSIDERABILA A TAXEI DE SALUBRIZARE (DUBLAREA SAU TRIPLAREA VALORII ACESTEIA)!!!

         IN CAZUL IN CARE NU SE VOR DEPOZITA DESEURILE IN MOD SELECTIV, CANTITATEA DESEURILOR VA CRESTE, IAR CU CAT ESTE MAI MARE CANTITATEA DE DESEURI  LA NIVELUL COMUNEI, CU ATAT VA FI  MAI MARE PRETUL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE.

Primaria comunei Mihai Eminescu va reaminteste ca Regulamentul privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 il puteti gasi pe site-ul oficial al Primariei - http://mihaieminescu.botosani.ro/.

 

Va multumim pentru intelegere.