IMPRESIONANT! Carucior cu rotile electric pentru cea mai buna prietena, un CADOU cumparat cu banii de la NEXT STAR!

IMPRESIONANT! Carucior cu rotile electric pentru cea mai buna prietena, un CADOU cumparat cu banii de la NEXT STAR!
Castigatoarea celui de-al patrulea sezon “Next Star", botosaneanca Isabela Pamparau, nu are doar o voce de aur, ci si un suflet de aur, dovedind asta printr-un gest impresionant: i-a facut cadou prietenei sale, Maria Dragutu, un scaun cu rotile electric, achizitionat cu banii castigati la Next Star.

Maria s-a nascut cu o malformatie si, la doar 9 zile dupa ce s-a nascut, medicii au propus ca fetita sa fie operata. O operatie cu riscuri mari, dar care parea foarte necesara. Dupa operatie, Maria a ramas paralizata de la mijloc in jos.

"Ea nu simte nimic de la mijloc in jos. Medicii au spus atunci, cand avea doar 9 zile, ca daca nu o opereaza moare. Ne-am spus ca decat sa o pierdem de tot, mai bine ne asumam riscul acesta, macar sa o avem langa noi. A fost operata si apoi s-a intamplat nenorocirea", spunea mama fetitei intr-un articol publicat de Stiri.Botosani.ro.

In 2007, cu un efort financiar foarte mare, parintii au dus-o pe Maria in China, pentru a fi operata, dar situatia nu s-a schimbat cu nimic.

"Este bine ca am mers in China, pentru ca altfel ne-am fi gandit mereu ca puteam face ceva si nu am facut. Maria ne va intreba, atunci cand va creste, si trebuie sa avem ce ii spune. Acum, mergem inainte asa cum este! Mai avem doi copii mici, ne-am gandit mereu ca noi nu vom trai vesnic si Maria nu trenuie sa ramana singura. Fetita de 2 ani o indrageste foarte mult, ii aduce jucariile Mariei cand le scapa pe jos, uneori ii aduce si mancarea. Fratiorii ei mai mici ii mentin tonusul si o incarca cu energie", marturisea Gabriela Dragutu.

Lectia de prietenie


(fotografie realizata in 2011)

In luna decembrie 2011, Isabela Pamparau si-a convins colegii de clasa sa stranga bani pentru a-i cumpara Mariei un scaun cu rotile electric, pentru ca prietena ei avea un carucior simplu, iar cand ploua, rotile mari deveneau aproape imposibil de condus, iar manutele Mariei deseori faceau bataturi de la efortul pe care il facea.

Nu au reusit sa stranga suma de bani necesara, pentru ca un scaun cu rotile electric poate ajunge si la 2.000 de euro sau chiar mai mult. (detalii aici)

Promisiune respectata


(Zambetul Mariei, dupa ce a primit cadoul)

Inainte de a se inscrie la preselectiile emisiunii Next Star, Isabela si-a promis ca daca va reusi sa castige premiul cel mare ii va face cadou Mariei un scaun cu rotile electric.

Mi-am spus ca daca o sa castig as vrea din tot sufletul sa o ajut pe Maria. Stiam de cand eram in clasa a treia ca si-ar dori un carucior electric. Am tinut legatura cu ea si cand am câștigat a fost o bucurie pentru mine sa stiu ca pot sa o ajut, ne-a declarat Isabela Pamparau.

Daca politicienii promit ca ii vor ajuta pe romani inainte de a castiga alegerile, iar dupa alegeri uita, Isabela nu si-a uitat promisiunea.

Imediat ce a primit banii castigati la Next Star i-a facut cadou Mariei scaunul cu rotile electric, dorit de atata timp. Cu banii castigati de la primul concurs, Isabela i-a cumparat prietenei sale si o papusa. 

Un gest care nu mai are nevoie de cuvinte. Un gest care ar trebui urmat si de altii. 

Citeste si: Trofeul NEXT STAR a ajuns la Botosani! Isabela Pamparău a castigat a patra editie - VIDEO​


 

Spune-ne opinia ta