Pilotul Adrian Grigore îți explică circulația corectă a mâinilor pe volan

Statisticile arată că țara noastră stă foarte prost la capitolul educație rutieră, iar asta se vede în statisticile anuale privind accidentele grave de pe drumurile noastre.

Pilotul Adrian Grigore îți explică circulația corectă a mâinilor pe volan

Situația nu se oprește la graniță, jurnalele de știri având periodic materiale cu șoferi români care produc tragedii în alte state. Fie din cauza oboselii exagerate, fie din cauza manevrelor iresponsabile.

Pe lângă proiectul Ora de Educație Rutieră la Liceu, în care Adrian Grigore s-a implicat să încerce să schimbe viziunea viitorilor șoferi ai țării, pilotul în vârstă de 35 de ani a pregătit o serie de clipuri video, ne spune Auto-Bild.ro.

Circulația corectă a mâinilor pe volan – cum se face

Indiferent de nivelul vostru de îndemânare și pregătire, aceste sfaturi se aplică la orice automobil fabricat în ultimul secol și vă asigură mai multă siguranță și mai mult control al vehiculului pe drum.

Este foarte simplu să vă găsiți poziția corectă la volan și vă recomandăm să nu plecați din parcare până nu vă asigurați că stați corect pe scaunul șoferului și nu v-ați legat centura de siguranță. De acolo, vă invităm să schimbați felul în care manevrați volanul.

Acești mici pași, respectiv găsirea poziției corecte la volan și legarea centurii de siguranță, pot face diferența între viață și moarte într-un accident. Iar circulația corectă a mâinilor pe volan te va face un șofer mai sigur și mai eficient.

Mai mult decât atât, ele pot să facă diferența între o evitare la limită și un accident, după cum subliniază și Adrian Grigore într-unul dintre clipurile din seria pe care a pregătit-o împreună cu Auto Bild România pentru cititorii noștri.

Intră AICI pentru a vedea clipul și să te asiguri că folosești circulația corectă a mâinilor pe volan atunci când conduci, indiferent ce mașină ai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
306

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
127

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
179

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...