Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Piața auto este plină de vehicule care au fost declarate daună totală. Chiar și așa, legislația europeană încă nu a atins un nivel care să ne permită să depistăm dacă o mașină a fost daună totală în alt stat. Nu doar din actele acesteia, cel puțin.

Până atunci, avem pentru voi un clip în care vedem procesul de reparație al unui Volkswagen Jetta care a trecut printr-un accident serios în Statele Unite ale Americii. Costul pieselor în SUA a dus la o declarație de daună totală, însă asta nu este o problemă pentru mecanicii din Rusia, unde aproape orice reparație este permisă. În cazul de față, avem un mecanic de origine rusă care își etalează îndemânarea pe YouTube, direct din atelierul său din Lituania, scrie auto-bild.ro.

Din fericire pentru cei curioși, există filmul reparației, care amintește de vremurile în care Dacia 1300 și suratele sale erau singurele autoturisme de pe drumurile mioritice. Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, cum sunt cele de la Volkswagen, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Ca de obicei, vă recomandăm cu căldură o verificare atentă în service înainte de achiziția oricărui automobil rulat, indiferent de marcă, model sau de vânzătorul acestuia. Până atunci, să vedem o procedură neoficială de reparație a unui Volkswagen Jetta declarat daună totală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: România va fi cuprinsă de un VAL de FRIG!

Luni, 18 Martie 2019
982

Temperaturile vor scădea semnificativ la nivelul întregii ţări în perioada 19-21 martie şi vor apărea şi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, potrivit prognozei de special...

Parlamentar rus: Bombardierele Tupolev din Crimeea sunt o reacţie la sistemul balistic din România

Luni, 18 Martie 2019
137

Rusia a decis staţionarea bombardierelor atomice Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca reacţie la instalarea de către SUA a sistemului balistic în România, afirmă parlamentarul Viktor Bo...

Curtea de Conturi: Lipsuri de 11,5 milioane lei la ANAF, in 2017

Luni, 18 Martie 2019
303

Raportul Public pe anul 2017 intocmit de Curtea de Conturi dezvaluie lipsuri de 11,572 milioane de lei la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)."Inventarierea elementelor de natura...