Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Piața auto este plină de vehicule care au fost declarate daună totală. Chiar și așa, legislația europeană încă nu a atins un nivel care să ne permită să depistăm dacă o mașină a fost daună totală în alt stat. Nu doar din actele acesteia, cel puțin.

Până atunci, avem pentru voi un clip în care vedem procesul de reparație al unui Volkswagen Jetta care a trecut printr-un accident serios în Statele Unite ale Americii. Costul pieselor în SUA a dus la o declarație de daună totală, însă asta nu este o problemă pentru mecanicii din Rusia, unde aproape orice reparație este permisă. În cazul de față, avem un mecanic de origine rusă care își etalează îndemânarea pe YouTube, direct din atelierul său din Lituania, scrie auto-bild.ro.

Din fericire pentru cei curioși, există filmul reparației, care amintește de vremurile în care Dacia 1300 și suratele sale erau singurele autoturisme de pe drumurile mioritice. Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, cum sunt cele de la Volkswagen, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Ca de obicei, vă recomandăm cu căldură o verificare atentă în service înainte de achiziția oricărui automobil rulat, indiferent de marcă, model sau de vânzătorul acestuia. Până atunci, să vedem o procedură neoficială de reparație a unui Volkswagen Jetta declarat daună totală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj - FC Botosani, scor 1-1 în prima etapă a noului sezon din Liga 1!

Vineri, 20 Iulie 2018
200

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botosani, in prima etapa a noului sezon din Liga 1. Clujenii au deschis scorul in minutul 26 prin Paulo Vinicius, cu o lovitura de cap, dar au fo...

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

Vineri, 20 Iulie 2018
280

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

Vineri, 20 Iulie 2018
353

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...