Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Piața auto este plină de vehicule care au fost declarate daună totală. Chiar și așa, legislația europeană încă nu a atins un nivel care să ne permită să depistăm dacă o mașină a fost daună totală în alt stat. Nu doar din actele acesteia, cel puțin.

Până atunci, avem pentru voi un clip în care vedem procesul de reparație al unui Volkswagen Jetta care a trecut printr-un accident serios în Statele Unite ale Americii. Costul pieselor în SUA a dus la o declarație de daună totală, însă asta nu este o problemă pentru mecanicii din Rusia, unde aproape orice reparație este permisă. În cazul de față, avem un mecanic de origine rusă care își etalează îndemânarea pe YouTube, direct din atelierul său din Lituania, scrie auto-bild.ro.

Din fericire pentru cei curioși, există filmul reparației, care amintește de vremurile în care Dacia 1300 și suratele sale erau singurele autoturisme de pe drumurile mioritice. Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, cum sunt cele de la Volkswagen, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Ca de obicei, vă recomandăm cu căldură o verificare atentă în service înainte de achiziția oricărui automobil rulat, indiferent de marcă, model sau de vânzătorul acestuia. Până atunci, să vedem o procedură neoficială de reparație a unui Volkswagen Jetta declarat daună totală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

astăzi, 20:33
164

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

astăzi, 19:43
144

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...

ANAF face anunțul: Sute de mii de români vor avea de câștigat

astăzi, 18:57
244

Cei care își plătesc obligațiile fiscale până la un anumit termen beneficiază de reduceri la impozit. Pentru reduceri se încadrează Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu v...