Auto Bild prezinta 5 calitati si un mare defect al Daciei Lodgy

Jurnalistii de la renumita publicatie Auto Bild au testat Dacia Lodgy, in varianta cu sapte locuri. Dupa ce au testat modelul constructorului de la Mioveni, cei de la Auto Bild Spania au gasit cinci parti pozitive, dar si un mare minus.

Auto Bild prezinta 5 calitati si un mare defect al Daciei Lodgy

Ce le-a placut celor de la Auto Bild la Dacia Lodgy:

1. Faptul ca are sapte locuri si "se dovedeste o alegere ideala pentru familiile numeroase".

2. Portbagajul - Chiar daca nu este o masina foarte lunga (4,498 mm), Dacia Lodgy vine cu un portbagaj de 827 de litri in versiunea cu cinci locuri, care scade la 207 litri cand se folosesc toate cele sapte locuri. Totusi, cand banchetele din spate sunt rabatate, capacitatea de incarcare ajunge la 2.617 litri.

3. Pretul - In Spania, modelul in cinci locuri are un pret de pornire de 9.943 de euro, iar cei ce doresc varianta cu sapte locuri platesc 500 de euro in plus. In tara noastra, pretul de pornire este mai mare, de 11.650 de euro cu TVA inclus.

4. Fiabilitate ridicata - Lodgy foloseste tehnologie testata in timp de Renault, iar toate vechile probleme au fost rezolvate deja.

5. Varianta pe GPL - Soferii pot miza pe o masina care va avea costuri reduse de utilizare din punct de vedere al combustibilului, avand in vedere ca exista disponibila si o varianta pe GPL.

Marele defect: Calitatea materialelor din interior. In opinia celor de la Auto Bild Spania, cel mai mare defect al Daciei Lodgy il reprezinta calitatea proasta a materialelor din interior.

"Am gasit portiuni mari de plastic, lipsa de atentie la detalii si fara materiale de calitate", a concluzionat sursa citata, potrivit ziare.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA! (II)

Duminică, 19 August 2018
218

Despre marele comedian Gheorghe Timică (Dumitru Georgescu pe numele său de la naştere) se spune că, aflat pe scenă,  era de un haz extraordinar.  În viaţa particulară, îns...

GELLU DORIAN: Personaje în căutarea unui Caragiale

Duminică, 19 August 2018
175

Prestigiul şi locul lui I.L. Caragiale, pe care le ocupă în istoria literaturii române, sunt bine-meritate. Asta ne-ar mai lipsi, să căutăm noduri în papură unde este evident c...

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
530

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...