OVIDIU HUMINIUC - Designer, vedeta TV, nascut botosanean, fost... tocilar!

OVIDIU HUMINIUC - Designer, vedeta TV, nascut botosanean, fost... tocilar!

 OVIDIU HUMINIUC  

Ovidiu Huminiuc s-a nascut pe 12 noiembrie 1979 in Botosani, unde se agata harta-n cui. Ambii parinti au lucrat in industria de confectii, dar considera ca toate aptitudinile sale artistice si simtul estetic le mosteneste de la mama sa, o leoaica veritabila.

Prima persoana care l-a incurajat in domeniul artistic, Paula Vasiliu, a fost invatatoarea lui care l-a transformat in scurt timp in recitatorul cel mai sensibil de poezii din acele concursuri judetene, preliminariile concursului Cantarea Romaniei.

La 14 ani, incepe studiul dansului si febra crearii propriilor costumatii de scena. Adolescent rebel, a urmat cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu Botosani, un liceu de tocilari, cum il numeste acum cu umor.

Se delecta cu studiul astrologiei dupa multele ore obligatorii de matematica; stiintele oculte fac si azi parte din lista hobby-urilor sale, iar acum pune in aplicare cunostintele de geometrie in atelier, la constructia tiparelor.

Alege Bucurestiul in defavoarea Iasului pentru studiile universitare, spre disperarea mamei sale, care l-ar fi vrut bursier in Iasi. Nu a fost nici bursier si nici la Iasi, iar in Bucuresti descopera ca nici Facultatea de Drept nu va fi viitorul sau.

Asa ca din anul 3, la imboldul celei care urma sa devina sotia lui, se implica in domeniul designului vestimentar. Desi are o slabiciune pentru stilul BOURLESQUE, este tributar socialului prezent. A creat numai pentru clientii sai, printre ei gasindu-se nume sonore, atat din peisajul monden, cat si din cel social.

Fire complexa, aprofundeaza domeniile care ii captiveaza atentia si nu se poate opri sau relaxa, pana nu isi insuseste chintesenta respectivei teme.

Este dependent de adrenalina si termene limita cand lucreaza si, chiar daca ar avea 3 luni pentru a pregati ceva, va schimba radical totul pe ultima suta de metri.

Pe viitor si-ar dori sa micsoreze distanta fizica dintre Bucuresti si Botosani, pentru a fi mai aproape de mama si sora sa, fiinte ce ii dau sentimentul de apartenenta familiala (Vedete Euforia TV).

In 2003 porneste alaturi de Letitia Nica proiectul Casa-de-moda-LO, prin care urmareste transpunerea conceptului haute-couture in produs pret-a-porter.

Colaboreaza cu Majestic Hotels Mamaia si Olimp, in cadrul programului artistic estival al verii 2003, creeaza tinutele moderatorilor de la TVR2, participa la Bucharest Fashion Week, cu colectia Contraste, in 2005, iar un an mai tarziu este prezent la Club Metropolis, in Bucuresti, cu o parada de moda pentru ziariste.

In acelasi an, tot la Bucharest Fashion Week, prezinta colectia Momente.

In prezent, Ovidiu Huminiuc face parte din panoplia de vedete a postului Euforia TV, unde a prezentat mai multe emisiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru judeţul Botoşani! Vizibilitate redusă pe drumurile judeţene şi naţionale!

astăzi, 07:08
175

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, un nou Cod Galben pentru judeţele Botoşani, Iaşi şi Vasliu.Se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub ...

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1862

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
2247

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...