LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN! - audio

LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN! - audio

ANDREI GORGAN

O voce sigura, patrunzatoare, dar impresionant de melodioasa. O tinuta exemplara pe scena si o atitudine de profesionist. Andrei Gorgan, din Dorohoi, implineste astazi 17 ani.

Dorohoianul pare sa se fi nascut in locul potrivit. Intalnirea cu profesorul sau, Paul Mihai Ciprian, si apartenenta la un grup care se impune din ce in ce mai mult in spatiul national si international – Grupul VOCES, par sa fie stelele norocoase care vor calauzi un suflet catre o cariera stralucitoare. 

A inceput sa cante in casa, surprinzandu-si parintii, care i-au fost si primii spectatori. Incurajat, a inceput pregatirile cu Grupul Voces, sub indrumarea profesorului Paul Mihai Ciprian, in scurt timp evoluand pe scena in spectacole din ce in ce mai complexe si cu miza tot mai apasatoare. Insa bucuria de a canta, dragostea pentru public si atitudinea fata de cei care l-au investit cu incredere au facut din Andrei un adolescent responsabil, indiferent ca este vorba despre muzica, scoala sau prieteni si colegi. Andrei Gorgan, elev la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod" din Dorohoi, studiaza si muzica instrumentala, devenind un specialist la orga, fapt care i-a asigurat si un loc in Fun Club, un grup vocal instrumental care se impune deja in concursurile de gen din tara.



Impreuna cu Grupul VOCES a cantat pe numeroase scene din tara, dar si din strainatate, impresionand publicul prin vocea sa. Peste cateva zile, Andrei Gorgan va avea parte de noi emotii: alaturi de colegii sai, va aparea in cea mai vizionata emisiune a ultimilor ani, "Romanii au talent", un succes care se datoreaza atat micilor artisti, cat si inimosului profesor de la Dorohoi, care si-a ridicat invataceii pe o treapta la care probabil niciunul dintre ei nu ar fi sperat vreodata.

Andrei Gorgan are un viitor in muzica, si nu numai datorita vocii sale impresionante, ci si seriozitatii cu care isi trateaza pasiunea.

Prin vocea lui Andrei, muzica romaneasca nu este reprodusa fidel, ci recreata si transmisa intr-o forma noua, cu un suflu al tineretii care il avantajeaza. In mod cert, este un nume despre care vom auzi peste ani!

LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN!


Asculta aici melodia O SINGURA NOAPTE, in interpretarea lui ANDREI GORGAN

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
12

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
55

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
201

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...