GABRIELA MALOS - Frumoasele Botosaniului cuceresc lumea!

GABRIELA MALOS - Frumoasele Botosaniului cuceresc lumea!

 GABRIELA MALOS  

Botosaneanca Gabriela Malos dovedeste, la nici 30 de ani, ca frumusetea netezeste drumul catre succes, dar ca inteligenta si perseverenta fac acest drum trainic si mai stralucitor! 

Nascuta pe 9 iulie 1983, in Botosani, Gabriela Malos a cunoscut primul succes inca din liceu, dar recunoasterea oficiala dateaza din anii de studentie, la Iasi, unde a urmat Facultatea de Litere, sectia spaniola-engleza, Universitatea "Al.I.Cuza". 

In 2004 castiga la Iasi trofeul Top Model Moldova, in acelasi an in care a triumfat si la malul marii, unde a cucerit titlul Miss Costinesti. 

Gabriela Malos a impresionat inca de la inceput pe scena, ea primind numeroase propuneri pentru colaborari, dar si aparitii pe coperta revistelor de moda. Pe multe le-a refuzat, nefiind dispusa la compromisuri, astfel ca a dovedit inca de la inceput un util si decent simt al selectiei. 

In studentie, Gabriela visa o cariera in televiziune, ca reporter sau prezentator de stiri. Chiar daca s-a pregatit pentru o meserie in invatamant, Gabriela Malos recunostea ca nu este potrivita pentru un post la catedra, fiind o fire foarte activa.

Dupa facultate, Gabriela Malos a continuat sa isi construiasca un drum stabil, insa cariera nu s-a limitat la prezentari de moda sau o cariera de modeling, botosaneanca ajungand la conducerea celei mai mari agentii de modele si evenimente din Amman, Iordania.

Peste cateva luni, Gabriela Malos se va intoarce in Romania, la Festivalul MusicForKids din Iasi ca invitat special, pentru a prezenta acest eveniment, in calitate de director One Agency, firma care va acorda si titlurile de Miss si Mister MusicForKids.

Succesul Gabrielei Malos nu este singular, botosanencele cucerind ani la rand scenele Romaniei si ale lumii. Otilia Aionesei sau Catalina Lavric sunt doar doua dintre modelele cautate de cele mai mari agentii ale momentului. Otilia Aionesei are o stralucita cariera in strainatate, in timp ce Catalina Lavric, inca eleva la Colegiul National Mihai Eminescu Botosani, a filmat deja in videoclipuri si a prezentat pentru importante agentii de moda.  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
932

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
122

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...