GABRIEL GEORGE CIOBANU: Oglinda succesului… la peste 10.000 km de tara!

GABRIEL GEORGE CIOBANU: Oglinda succesului… la peste 10.000 km de tara!

   darabaneni.ro

De la Bogota la Bucureşti sunt 10.446,07 Kilometri. Şi încă 500 km până la Darabani. Distanţa foarte mare nu a constituit o piedică în calea succesului lui Gabriel George Ciobanu, a cărui valoare constituie paşaportul său. Cu el a traversat toate frontierele, ajungând până în America de Sud, în Columbia. Dărăbăneanul gestionează în prezent afacerile unor firme de renume mondial.

Născut la 4 octombrie 1977, Gabriel Ciobanu a fost elevul Şcolii Generale "Leon Dănăilă" din Darabani, urmând apoi cursurile Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. În 2000 a absolvit  Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, fiind licenţiat în Economie şi Contabilitate şi în Sisteme de  Informatică ale Afacerilor. De asemenea, a ocupat funcţia de vicepreşedinte AIESEC România.

În 2001 susţine un interviu la Bucureşti pentru compania Beiersdorf din Columbia şi obţine un contract pentru un an de zile. Este primit cu multă căldură la Bogota de către o  delegaţie AIESEC sud-americană, condusă de Viviana Valencia, care avea să-i devină soţie peste şase ani de zile.

După mai puţin de un an, în urma prestaţiei sale de excepţie, Beiersdorf Colombia îi propune prelungirea contractului pe o perioadă nedeterminată. Astfel, din actombrie 2001 devine coordonatorul în raportare şi bugetare al concernului internaţional. Între timp, îşi îmbogăţeşte studiile economice prin absolvirea Şcolii de Studii Superioare de Management din Bogota. Din mai 2005 până în februarie 2008 este manager de marketing şi vânzări al Grupului Biersdorf Andean Region, pentru filialele firmelor din Columbia, Ecuador şi Venezuela, devenind ulterior şef contabil al companiei. În februarie 2009 devine manager în administraţie şi finanţe la Heineken International de Colombia S.A., iar în prezent ocupă aceeaşi funcţie la William Grant & Sons Colombia, dar are în derulare mai multe proiecte, chiar şi în ţara cafelei, Brazilia.

Gabriel George Ciobanu locuieşte la Bogota şi are o familie fericită. Secretul succesului său... nu este de fapt nici un secret: multă muncă, consecvenţă, pregătire asiduă şi seriozitate. Nu uită niciodată de unde a plecat şi revine aproape în fiecare an acasă, la Darabani. Uneori, părinţii săi îl vizitează la Bogota.

"În trei luni de zile cât am stat în Columbia, am remarcat că este un om foarte respectat şi apreciat de către colegi", a mărturisit Elena Ciobanu, mama lui Gabriel George...

Un dărăbănean pe care o ţară măcinată de conflicte interne, dar care a "renăscut" economic în ultimii ani, a ştiut să-l aprecieze la adevărata sa valoare.(text: Mihai Rusu, Lucian Bălăucă) 
 
darabaneni.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
4

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1322

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
351

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...