DANUT FLORIN SANDOVICI - Aniversarea unui Ambasador!

DANUT FLORIN SANDOVICI - Aniversarea unui Ambasador!

DANUT FLORIN SANDOVICI

Un botosanean, Ambasador al Romaniei in Siria! Danut Florin Sandovici este nascut pe 13 aprilie 1957, in Botosani. A absolvit in 1989 Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea "Al.I.Cuza" Iasi, dupa ce, in urma cu 10 ani, urmase Scoala de Ofiteri Activi de Artilerie "Ioan Voda".

Din 1979 pana in 1998 este ofiter activ in cadrul Ministerului Apararii Nationale, iar in 1999 este numit referent de spatiu la Directia Orientul Apropiat si Africa. De asemenea, timp de 4 ani ocupa functia de secretar I la Ambasada Romaniei la Beirut, in perioada 1999-2003.

Un an mai tarziu, in 2004, devine referent de spatiu in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, institutie in cadrul careia ocupa si postul de director adjunct, pentru numai sase luni de zile, intrucat este numit Prim-colaborator al Ambasadei Romaniei la Damasc.

De mai bine de 3 ani, din 2007, Danut Florin Sandovici este Ambasador al Romaniei la Damasc, dupa ce, vreme de doi ani, a activat in Ambasada Romaniei la Damasc in calitate de insarcinat cu afaceri.

Activitetea diplomatica se bazeaza pe o pregatire asidua, si anume urmarea unui Program privind gestionarea activitatii diplomatice si management al misiunii, un Curs de cariera diplomatica de nivel avansat, Curs profesional general avansat, toate finalizate in 2004.

In anul 1998, parcurge un Curs de parteneriat in operatiuni de mentinere a pacii, in Canada. In anii 1992-1003, urmeaza si cursuri la Ecole Nationale d’Administration, Franta.

Cunoaste foarte bine engleza si franceza. Este casatorit si are doi copii.

Ambasadorul nascut in Botosani, Danut Florin Sandovici, implineste astazi, 13 aprilie, 53 de ani. Stiri Botosani ii ureaza LA MULTI ANI, impliniri profesionale si satisfactii in plan spiritual.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
46

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
141

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
80

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...