CEZARA MÎNDRESCU - Aniversăm împreună!

CEZARA MÎNDRESCU - Aniversăm împreună!

 CEZARA MINDRESCU  

Cezara Mîndrescu este… o mândreţe de copil! O micuţă prinţesă, dar deja o mare artistă. Cezara împlineşte astăzi 11 anişori şi am ales să o sărbătorim împreună, să îi mulţumim astfel pentru toate orele de glorie petrecute pe scenele ţării, atunci când Trofeul, Premiul I, distincţiile plecau, datorită minunatului său talent, la Botoşani!

Născută pe 30 octombrie 1999, în Dorohoi, Cezara Mîndrescu este elevă în clasa a V-a a Şcolii "Mihail Kogălniceanu" Dorohoi, în acelaşi timp frecventând Clubul Copiilor din oraş. Este membră a Grupului Voces, condus de Paul Mihai Ciprian, alături de care a cucerit multe premii, a făcut turnee în ţară şi străinătate, a urcat pe scena de la Mamaia.Cântă de la 5 ani, dar frumoasă este… de când s-a născut. Copilăria, inocenţa şi farmecul au cucerit spectatorii, iar talentul i-a convins pe juraţi să îi ofere, ani la rand, cea mai înaltă poziţie a podiumului. 

AUDIO:CEZARA MINDRESCU - Asta-i parearea mea!

Alături de Grupul vocal "Voces" al Clubului copiilor şi elevilor Dorohoi a lansat CD-ul "Suflet de copil" în anul 2005, şi CD-ul "Cântec pentru Iisus", lansat şi promovat de Casa de producţie Electro Star Oneşti în anul 2006 .

În 2005 a participat la primul concurs, unde a câştigat Premiul I. Era vorba despre Festivalul pentru prescolari "Do, re, mi", Dorohoi, competiţie la care, anul următor, primeşte Trofeul Festivalului. În 2006, la Festivalul de muzica usoara pentru copii si tineri "Muzritm" de la  Vatra Dornei, obţine Premiul I. Dintre premiile importante se numără Trofeul Festivalului "Tinere speranţe" Botoşani, 2009, Premiul I la Festivalul national "Martisor Dorohoian", martie 2009, dar şi Premiul de excelenţă la Festivalul national "Fiero" Iaşi, în 2007. Patru editii la rând câştigă Premiul I la Concursul artistic de interpretare al elevilor, faza judeteana, Botosani.

AUDIO: CEZARA MINDRESCU - Nu e usor

Nu sunt de neglijat nici Menţiunile obţinute la Festivalul national "Martisor Dorohoian" din 2007,  la Festivalul national "Aşchiuţã", Bacãu, iunie 2007, sau Festivalul "Ghiocelul de argint", Bârlad, 2008.

Anul trecut a fost distinsă cu Premiul music For Kids – radio, care constă într-o melodie în primă audiţie, iar în acest an a câştigat Premiul "Irina Schrotter" Iasi.

A participat alături de grupul vocal "Voces" la Festivalul naţional "Mamaia copiilor", iulie 2008. Tot cu Grupul Voces a avut două turnee în Italia, care s-au bucurat de un real succes! Impreună cu alti copii din tara a lansat la Onesti, in luna martie 2007, CD-UL "Martisoare muzicale" al Casei de productie Electro-Star Onesti.

Cochetărie… profesionistă! 

Cezara este absolventă a Şcolii şi Agenţiei de modele ACTIVE MODELS, cu media 10. A beneficiat chiar de un Premiu special la absolvire, şi anume realizarea unui book professional şi a unui calendar la o pensiune din Campulung Moldovenesc.

În 2008 a obţinut titlul "Vice Mini Miss Botoşani" şi calificarea direct in finala nationala a competitiei MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009.

În 2009, îşi adjudecă titlul de MINI MISS BOTOŞANI şi calificarea direct in finala nationala a competitiei MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2010.

Ştiri Botoşani îi urează Cezarei Mîndrescu LA MULŢI ANI, sănătate, împliniri pe scenă şi în suflet, să se bucure de copilărie şi de familie şi să cânte mereu pentru bucuria publicului său! 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Navete de bere răsturnate pe carosabil pe o stradă din municipiul Botoşani

astăzi, 11:38
58

S-a întâmplat pe strada Împărat Traian când un camion al societăţii Ecuator a intrat în balans şi mai multe navete au căzut. Din fericire incidentul s-a soldat doar ...

Elicopter SMURD solicitat pentru un bărbat ce a suferit un accident de muncă- FOTO

astăzi, 10:15
1111

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Dorohoi, ce a suferit un accident de muncă, după ce şi-a scăpat accidental un lichid fierbinte pe corp.Bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de...

Judecătorii au obligat DSP să plătească Sanatoriului Podriga banii pentru perioada cât nu a autorizat funcţionarea unităţii medicale

astăzi, 09:48
242

Magistraţii au anulat decizia DSP de respingere a Autorizaţiei Sanitare de Funcţionare şi au obligat instituţia să emită autorizaţia pentru perioada 18 mai 2016- 30 iunie 2016. În acela...