Botosanenii au cucerit Romania: Stefan Florescu si Cosmin Agache, pe primele locuri la "Romanii au talent"!

Botosanenii au cucerit Romania: Stefan Florescu si Cosmin Agache, pe primele locuri la "Romanii au talent"!

 STEFAN FLORESCU  

Cosmin Agache si Stefan Florescu au reusit sa se califice in finala concursului "Romanii au talent". Publicul a fost cel care a hotarat soarta celor doi botosaneni, Stefan intrunind cel mai mare numar de voturi, clasandu-se pe primul loc, in timp ce Cosmin a ocupat locul doi.

Jongleriile cu mingea facute de Stefan Florescu au impresionat din nou membrii juriului, care si de aceasta data au avut numai cuvinte de lauda la adresa tanarului de 19 ani.

"M-ai uimit si de data aceasta cu ritmul tau. E evident, stii sa faci jonglerii, dar ai ritm cand le faci, asta este foarte important si ma declar suporterul tau. Felicitari! Este foarte important ca esti un exemplu pentru tineri, sunt multi ca tine, care bat mingea pe maidan si au un vis sa ajunga acolo unde tu poti ajunge, adica intr-o mare finala", a spus Mihai Petre.

Andra, la randul sau, a avut numai cuvinte de lauda la adresa botosaneanului si l-a comparat cu Ronaldinho. Surpriza a venit insa din partea lui Andi Moisescu, care i-a promis lui Stefan ca va avea din nou o bicicleta si asta dupa ce baiatul a fost nevoit sa o vanda pe cea veche, pentru a avea bani sa ajunga la Piatra-Neamt la preselectia pentru show-ul "Romanii au talent". "Apreciez in egala masura talentul tau, in exact aceeasi masura apreciez efortul pe care tu il faci pentru a ne demonstra talentul tau. Putina lume stie eforturile pe care tu le-ai facut. Vreau sa le spui oamenilor daca tu mai ai bicicleta (…). A fost singura sansa sa faca rost de bani sa poata ajunge la preselectie. Indiferent de ce se intampla cu finala ta, de viitoarea ta bicicleta ma ocup eu", i-a spus Andi Moisescu lui Stefan.


Si Cosmin Agache, pustiul de 14 ani, a reusit sa ridice sala in picioare, cum de altfel s-a intamplat si cu membrii juriului. Numarul de beatboxing l-a dus direct in finala. "Am o parere foarte buna, eu cred ca acesta este talentul nativ pe care noi il cautam la "Romanii au talent". Esti in stare sa faci spectacol, poate la un moment dat te gandesti sa iti deschizi un club, ceva, o sa fie interesant pentru ca pe piata asta cred ca ai loc. Esti foarte bun, m-ai uimit din nou, imi place ca traiesti prin ceea ce faci, mi se pare excelent. Ai personalitate, iti prevad un viitor luminos. Felicitari! Bravo", a spus Mihai Petre.

"Faci cel mai bun beatbox pe care l-am auzit, esti un talent mare si sincer, nu stiu la noi in Romania cat de cunoscut este acest gen, dar sper din suflet ca cei de acasa si-au dat seama de talentul tau real. Sper din tot sufletul sa te voteze", au fost cuvintele de incurajare ale Andrei.

"Cosmine, esti ireal, dupa doar doi ani de studiat youtube, pentru ca trebuie sa stiti ca acesta este singurul lucru pe care l-a facut, el nu a invatat de la nimeni. S-a uitat pe internet si a vazut cum fac altii. Asta este un talent ireal. N-am nici cea mai mica indoiala ca vei primi voturile publicului, dar vreau sa-ti spun ca indiferent de ceea ce se va intampla cu voturile, in sufletul meu tu esti deja in finala", a spus Andi Moisescu.
 

Pentru succesul lor, datorat muncii si talentului, completate de perseverenta si seriozitate, Stiri Botosani le ofera celor doi baieti un loc de cinste, in rubrica Botosaneanul Zilei! 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
51

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
138

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1411

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....