ANDREI TAUTEANU - Performanta si perseverenta!

ANDREI TAUTEANU - Performanta si perseverenta!

ANDREI TAUTEANU

Andrei Stefan Tauteanu  are 13 ani. Nascut in zi sfanta de Craciun, pe 25 decembrie. Ce impresioneaza la un copil de 13 ani atunci cand afli ca, in toti anii de scoala, nu a cunoscut decat… Premiul I cu coronita? Consecventa, munca, perseverenta. Dar daca acelasi copil a obtinut an de an coronita cu nota 10? 

Elev al Solii nr.8 "Elena Rares" din Botosani, Andrei Tauteanu a reusit o performanta extraordinara: Premiul I cu Foarte bine in clasele I-IV si Premiul I cu media generala 10 in clasele gimnaziale!

Performantele lui Andrei nu au fost numai in sala de lasa, ci si la concursuri de matematica, fizica sau engleza.

In anul 2011 a obtinut Locul III la Concursul National de Evaluare in Educatie la matematica -faza judeteana, Locul III la Concursul National de Evaluare in Educatie la matematica - faza nationala.

De asemenea, a reusit o Mentiune la Olimpiada de fizica – faza judeteana, primind si o Diploma de excelenta pentru rezultate foarte bune obtinute la concursuri si olimpiade scolare.

In anul 2012 a fost distins cu Mentiune la Olimpiada de matematica –faza judeteana, Mentiune la Olimpiada de Limba Engleza – faza judeteana, participand, totodata, si la un schimb de experienta cu elevi din scolile europene, in Cehia.

Daca performantele la matematica, fizica sau engleza i-au oferit satisfactii si au confirmat rezultatele scolare reusite in toti anii de studiu, pasiunea pentru sport a devenit pentru Andrei un adevarat mod de viata.

Practica din anul 2007 Karate Shotokan, in cadrul clubului CS ISHIDO-CSS BOTOSANI, sport care i-a adus rezultate remarcabile.Astfel, in 2008 obtine Locul IV la Campionatul European Shotokan –Oradea- Kumite, un an mai tarziu reusind sa urce pe a treia treapta a podiumului, la Campionatul National de Karate-DO –Constanta- Kumite. Tot in anul 2009 este distins cu Locul II la Cupa Romaniei Shotokan –Caracal – Kumite, gradul obtinut fiind 4 Kyu, 3 Kyu.

In anul 2010 obtine Locul II la Campionatul National de Karate Shotokan –Botosani- Kumite si Locul IV la  Cupa Europeana HARASUTO-Lutego,Polonia- Kumite, gradul obtinut: 2 Kyu.

In 2011 participa la numeroase competitii, cu urmatoarele rezultate:

-Locul III: Campionatul National de Karate-DO –Craiova- Kumite
-Locul II: Cupa Romaniei Shotokan – Craiova- Kumite
-Locul III:Campionatul National de Karate – Bucuresti- Kumite
-Locul III: Campionatul National de Karate – Bucuresti- Kumite echipe
-Locul IV: Campionatul European de Karate-DO:Budapesta -Ungaria

De asemenea, primeste Diploma de excelenta (Inspectoratul scolar judetean Botosani ) pentru rezultate deosebite obtinute la concursurile nationale/internationale cu character sportive.
Grad obtinut:1 Kyu (Centura maro)

Anul 2012 ii aduce satisfactii pe masura muncii, si anume Locul I la Campionatul National de Karate-DO-Brasov-Kumite.

De asemenea, obtine Locul II la Campionatul National de Karate-DO-Brasov-Fukugo si tot Locul II la Campionatul National de Karate-DO –Craiova- Kumite.

Stagiu pentru 1 Dan (Centura neagra)

Bucuria competitiilor, satisfactiile obtinute in urma muncii sustinute se impletesc la Andrei cu placerea de a calatori, fiind atras in special de orase cu importanta istorica, dar si contemporana. A fost impresionat de Londra, Cairo, Atena, Salonic, Viena, Budapesta, Varsovia, Praga.

Un adolescent pentru care viata inseamna nu doar calculator, distractie sau teme. Andrei Tauteanu face performanta din sala de clasa pana la competitiile sportive, peste tot manifestand aceeasi bucurie adolescentina.
  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pietrele la fiere sunt anunțate de dureri abdominale puternice și persistente. Care este cea mai eficientă soluție de eliminare a calculilor biliari

astăzi, 07:35
56

Dureri abdominale puternice care persistă, stări de vomă, greață, febră, îngălbenirea tegumentelor, modificări de culoare ale urinei și bolului fecal. Acestea sunt simptomele care ar tr...

"Arhiereasca binecuvântare" a profesorilor de religie

astăzi, 07:08
48

Profesorii care doresc să predea religia anul acesta au nevoie de o binecuvântare acordată de Sectorul educaţional al Arhiepiscopiei Iaşilor, iar în acest sens au fost programate inter...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

astăzi, 07:05
396

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....