Zi mare pentru România la Europenele de la Cluj: TREI medalii, Cătălina Ponor câștigă AUR la bârnă!

Este al 8-lea titlu european pentru Catalina Ponor, care face istorie in gimnastica romaneasca la 30 de ani, pe care ii va implini pe 30 august!

Zi mare pentru România la Europenele de la Cluj: TREI medalii, Cătălina Ponor câștigă AUR la bârnă!

Catalina Ponor este noua campioana europeana la barna, cucerind a 5-a medalie de aur la acest aparat in istoria Campionatelor Europene, ceea ce nicio alta gimnasta nu a reusit vreodata.

Ponor a castigat cu 14.566, in timp ce locul 2 a fost ocupat de olandeza Torsdottir, cu 14.066.

In aceeasi finala de la barna, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz, cu nota de 13.966.

România câștigă 3 medalii dupa aceasta zi de concurs, dupa ce, tot duminica, Marian Dragulescu a luat argintul la sarituri.

Marian Dragulescu a cucerit a doua medalie a sa la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj-Napoca, argint in proba de sarituri, dupa marele rezultat de la sol de sambata, cand a cucerit medalia de aur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

În 2018, persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor!

astăzi, 19:45
44

În acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci și persoanele fizice fără niciun fel de afacere. Acestea pot utiliza banii solicitaț...

Serban Nicolae explică de ce miniștrii nu au nevoie de avizul serviciilor: Cum sa-mi spuna mie, senator, cineva "nu puteti sa-l puneti pe ala ca ar fi ceva in neregula?"

astăzi, 17:54
125

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca premierul desemnat nu va folosi avizele eventual negative ale serviciilor de informatii ca justificare pentru a refuza numiri in Guvern.&...

Dodon îl amenință cu închisoarea pe şeful unui raion care serbează "Anul Centenarului Unirii"

astăzi, 16:20
182

Maxim Levedinschi, consilierul pe probleme juridice şi relaţii instituţionale al preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a sesizat Serviciul de Informaţii şi Securitate de la Chișinău &i...