Zi mare pentru România la Europenele de la Cluj: TREI medalii, Cătălina Ponor câștigă AUR la bârnă!

Este al 8-lea titlu european pentru Catalina Ponor, care face istorie in gimnastica romaneasca la 30 de ani, pe care ii va implini pe 30 august!

Zi mare pentru România la Europenele de la Cluj: TREI medalii, Cătălina Ponor câștigă AUR la bârnă!

Catalina Ponor este noua campioana europeana la barna, cucerind a 5-a medalie de aur la acest aparat in istoria Campionatelor Europene, ceea ce nicio alta gimnasta nu a reusit vreodata.

Ponor a castigat cu 14.566, in timp ce locul 2 a fost ocupat de olandeza Torsdottir, cu 14.066.

In aceeasi finala de la barna, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz, cu nota de 13.966.

România câștigă 3 medalii dupa aceasta zi de concurs, dupa ce, tot duminica, Marian Dragulescu a luat argintul la sarituri.

Marian Dragulescu a cucerit a doua medalie a sa la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj-Napoca, argint in proba de sarituri, dupa marele rezultat de la sol de sambata, cand a cucerit medalia de aur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Peste 3.600 de candidati se bat pe 770 de posturi scoase la concurs de Politia Romana

astăzi, 15:49
121

Peste 3.600 de persoane sustin, sambata, proba scrisa a concursului pentru ocuparea celor 770 de posturi de politisti si personal contractual din Politia Romana. Concursul a demarat inca din ianuarie,...

Zeci de biologi şi biochimişti din sistemul sanitar protestează sâmbătă în faţa Guvernului, nemulţumiţi de legea salarizării: Suntem biologi, nu Biomilogi!

astăzi, 14:03
100

Câteva zeci de biolologi şi biochimişti protestează sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, nemulţumiţi de modul de aplicare a legii salarizării. Ei spun că există difer...

Polițist italian bătut cu sălbăticie de doi români. Tăiat pe față, până la os, cu cioburile unei sticle

astăzi, 13:34
288

Un polițist italian a fost atacat sălbatic și rănit în timp ce, în afara serviciului, a încercat să liniștească doi români în stare de ebrietate care hărțuiau negustorii și trecătorii ...