Willie marchează primele goluri și o urcă pe FC Botoșani pe locul 4 în clasament! FOTO
SPORT

Willie marchează primele goluri și o urcă pe FC Botoșani pe locul 4 în clasament! FOTO
FC Botosani s-a impus cu scorul de 2-0, luni seara, pe stadionul Municipal, in fata celor de la ACS Poli Timisoara, in ultimul meci al primei etape din returul sezonului regulat al Ligii 1.

Botosanenii au controlat meciul pe toata durata primei reprize, avand o posesie de 59 % a balonului. Elevii lui Leo Grozavu au deschis scorul in minutul 35 prin brazilianul WILLIE Barbosa, care a primit excelent o pasa de la Istvan Fulop. Tot Willie a avut si prima ocazie a botosanenilor in minutul 10, insa atunci a trimis balonul in bara.

In minutul 41, FC Botosani a beneficiat de o lovitura libera de la marginea careului de 16 m, iar langa minge se aflat Musat si Fulop. Cand toata lumea se astepta ca unul dintre cei doi sa trimita spre poarta, Fulop i-a pasat lui Vasvari, care a retrimis in fata portii pentru acelasi Willie, brazilianul reusind sa marcheze al doile sau gol la FC Botosani.

Repriza a doua a fost mult mai slaba. Botosanenii au ajuns des in careul advers insa nu au fost atenti la finalizare. De altfel, in repriza a doua nicio echipa nu a reusit sa trimita mingea pe spatiul portii.

In urma acestei victorii, FC Botosani urca pe locul 4 in Liga 1, cu 23 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Medias si cu 3 puncte peste CFR Cluj, echipa pe care o va intalni etapa viitoare.
































 

 

Spune-ne opinia ta