Wesley, "ucis" de ziarele arabe: "Mai am mult de trait" - VIDEO

Wesley, "ucis" de ziarele arabe: "Mai am mult de trait" - VIDEO

 Wesley (FC Vaslui), in duel cu Alin Bordeanu (Victoria Branesti)  

UPDATE 14:40 - Wesley s-a amuzat când au auzit ştirea că a murit. Fostul atacant al lui FC Vaslui era plajă cu soţia şi copilul său în momentul în care a primit mai multe telefoane în care a fost întrebat dacă trăieşte: Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă… sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an, a spus Wesley pentru Fanatik.ro.

UPDATE 11:38: Jurnalistul Amir Kiarash, cu importante conexiuni în presa arabă, a intrat în direct la Digi Sport Matinal pentru a comenta vestea şocantă venită în această dimineaţă în privinţa unui posibil deces al fostului fotbalist al lui FC Vaslui şi CSMS Iaşi, Wesley Lopes.

"M-am uitat pe site-urile braziline și arabe și nu am găsit nimic. Pe site-urile arabe a apărut o informație publicată ieri, dar este dezmințită tot pe un cont de twitter de la o agentie de sport, care spune de o confuzie, și că ar fi vorba despre un brazilian de la Flamengo, cu același nume. Eu urmăresc presa arabă, care furnizează multe informații eronate și vă dau un exemplu. Când MM era închis, în presa arabă a apărut un amplu interviu cu el și mă îndoiesc că oficialul Stelei a stat atunci de vorbă cu ei. Site-ul de pe care ați preluat informația pare unul serios. Momentan, nu trebuie să spunem hop până nu trecem pârleazul, cum se spune, pentru că informația nu este deloc clară. Au mai fost jucători decedaţi şi înviaţi apoi. Să sperăm că au mințit ei și că Wesley este bine", a declarat Amir Kiarash, la Digi Sport Matinal.

Stire initiala:
Veste şocantă în lumea fotbalului. Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui şi CSMS Iaşi, a decedat subit la vârsta de 35 de ani, informează presa arabă, citata de digisport.ro.

Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, se pare că a suferit un infarct în timp ce se afla la un antrenament, scrie presa arabă. Informaţia a fost preluată ulterior şi de presa din Spania.

Wesley a făcut cunoştinţă cu fotbalul din România în 2009, când a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronată de Adrian Porumboiu până în 2012. În ţara noastră a mai evoluat pentru CSMS Iaşi.

În cariera sa, Wesley a mai trecut pe la formaţiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios şi Uniao Barbarense.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
3

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
37

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
204

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...