Vremea e urată şi te plictiseşti? Iată cele mai interesante 4 partide de astăzi din campionatele Europei!

Vremea e urată şi te plictiseşti? Iată cele mai interesante 4 partide de astăzi din campionatele Europei!
Multe dintre cele mai importante echipe ale Europei şi-au jucat ieri partidele, pentru că marţi şi miercuri vor fi avea meciuri în Champions League.

Totuşi, campionatele europei pregătesc şi astăzi cîteva dispute interesante, cap de afiş fiind disputa dintre Manchester City şi Tottenham.

15:30 Premier League: Manchester City - Tottenham, netelevizat

Derby-ul acestei etape s-ar putea transforma într-un duel între români. Atît Pantilimon, cît şi Chiricheş, ar putea apărea din primul minut pe teren.

22:00 Ligue 1: Nantes - AS Monaco, Digi Sport 2

Un pas greşit al monegascilor astăzi, i-ar îndepărta pe aceştia de PSG, care şi ieri a obţinut o victorie importantă, 3-0, în deplasarea de la Reims.

16:00 Serie A: Livorno - Juventus, Digi Sport 1

Torinezii au o misiune teoretic mai uşoară astăzi şi s-ar putea desprinde de Napoli, care a pierdut aseară cu Parma, 0-1, pe teren propriu. Totodată, echipa lui Antonio Conte ar putea trece pe primul loc, cel puţin pînă mîine, cînd Roma va juca acasă împotriva lui Cagliary.

18:00 Premier League: Cardiff - Manchester United, netelevizat

Cu un început slab de sezon, Manchester United se află acum doar pe locul 6, cu 20 de puncte. Totuşi, cu un succes în partida de la Cardiff, "diavolii" ar ajunge pe locul 4, la doar un punct de Liverpool şi Chelsea, echipe aflate pe locurile 2 şi 3, dar în continuare ar fi la distanţă destul de mare de Arsenal, 5 puncte.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
356

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
109

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
330

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...