Voluntari - Botoşani se joacă luni, de la 20:30. Ce au declarat Bergodi şi Ciobotariu înainte de meci

Voluntari - Botoşani se joacă luni, de la 20:30. Ce au declarat Bergodi şi Ciobotariu înainte de meci

Voluntari vrea revanşa în faţa singurei echipe care a învins-o în 2019 - FC Botoşani să continue seria rezultatelor bune cu o victorie împotriva unui Botoşani debusolat după ratarea play-off-ului. Echipa lui Bergodi are de luat revanşa în faţa moldovenilor - singurii care au învins-o pe Voluntari în 2019, arata telekomsport.ro.

"Avem acest meci important şi foarte periculos pentru noi, pentru faptul că Botoşani este o echipă bună care a luptat până la sfârşitul campionatului pentru play off şi o echipă incomodă, o echipă care are jucători foarte buni din punct de vedere tehnic şi de viteză", spune Bergodi.

Antrenorul moldovenilor, Liviu Ciobotariu, vrea să şteargă impresia lăsată de jucătorii săi printr-o nouă victorie cu Voluntari.

"Va fi o deplasare grea pentru noi, ei au un moral foarte bun, o echipă neînvinsă de 4 etape, bine organizată, cu un antrenor foarte bun", a declarat Liviu Ciobotariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
192

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
146

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
175

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...