VIOLENTA INTERZISA in Liga 4! Jucatori sanctionati dur de Comisia de Disciplina! Colban nu va mai juca 8 luni!
SPORT

VIOLENTA INTERZISA in Liga 4! Jucatori sanctionati dur de Comisia de Disciplina! Colban nu va mai juca 8 luni!

 Vespazian Colban (rosu)  Ionut Tabultoc

Violentele din campionatul judetean de fotbal nu mai sunt tolerate de noua conducere a AJF Botosani.

Dupa ce in ultima etapa, arbitrul Bogdan Jijie a fost lovit de atacantul echipei Avantul Albesti, Vespazian Colban, imediat dupa ce a primit cartonasul rosu, Comisia de Disciplina a decis ca fostul antrenor al FCM Dorohoi sa fie suspendat pentru o perioada de 8 luni si amendat cu 100 de lei.

Tot pentru o perioada de 8 luni a fost suspendat si Bradut Brasoveanu, presedintele Albestiului, care a facut scandal si l-a agresat pe centralul partidei. Avantul Albesti a pierdut meciul cu Sportivul Trusesti cu scorul de 0-3, la masa verde. 

Comisia de Disciplina l-a suspendat pentru o perioada de 6 luni de zile si pe jucatorul celor de la Sanatatea Darabani, Sebastian Stefanica, cel care l-a lovit pe arbitru cu piciorul, pentru ca ar fi indicat gresit o aruncare de la margine.

Pentru a evita situatiile din campionatele trecute, cand jucatorii isi ispaseau pedepsele inclusiv atunci cand campionatul era intrerupt, oficialii AJF Botosani au venit cu precizari: "pedepsele sunt aplicate doar în perioada în timpul etapelor de campionat, fiind întreruptă pe perioada pauzelor competiţionale dintre tur şi retur sau între două ediţii ale campionatului."

 

Spune-ne opinia ta