VIDEO - Un fotbalist a fost impuscat in cap de un politist in timpul unui meci

"Am fost la zece centimetri distanta sa-mi inchei cariera. Am o gaura in cap, dar din fericire sunt in regula", a afirmat mijlocasul.

VIDEO - Un fotbalist a fost impuscat in cap de un politist in timpul unui meci

Un moment incredibil a avut loc in timpul unui meci din liga a doua din Argentina. Mijlocasul Franco Quiroz a fost impuscat in cap de un politist, in timp ce incerca sa opreasca o bataie intre suporteri, conform Championat.

Incidentul a avut loc in timul meciului Almagro - Atletico Parana, castigat de oaspeti cu 0-1. Oaspetii au marcat golul pe final, iar in tribune au izbucnit o serie de incidente.

Quiroz a incercat sa intervina pentru a-i desparti pe fani, dar a fost impuscat in cap de un politist. Din fericire pentru el, a fost vorba de un glont orb.

El a fost dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale, iar acum este in afara oricarui pericol.

"Am fost la zece centimetri distanta sa-mi inchei cariera. Am o gaura in cap, dar din fericire sunt in regula", a afirmat mijlocasul de la Almagro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cum se măsoară corect tensiunea arterială. Iată detaliul care ți-ar putea salva viața!

Vineri, 20 Iulie 2018
517

Măsurarea presiunii arteriale la ambele brațe ar putea ajuta la depistarea unor boli de inimă ascunse.Atunci când există o diferenţă mare între valorile citite la cele două bra...

De azi, pasaportul e valabil 10 ani

Vineri, 20 Iulie 2018
530

Pasapoartele simple electronice eliberate adultilor vor avea valabilitate de 10 ani, incepand de vineri, cand intra in vigoare modificarile aduse Legii 248/2005 privind regimul liberei circulatii a ce...

Ai cazuri de cancer în familie? Iată cu ce teste afli dacă poţi face şi tu boala

Vineri, 20 Iulie 2018
537

Cancerul apare ca urmare a unei modificări în ADN-ul celulelor normale ale organismului – modificare care le permite să se înmulțească și să se răspândească în &i...