VIDEO - Un fotbalist a fost impuscat in cap de un politist in timpul unui meci

"Am fost la zece centimetri distanta sa-mi inchei cariera. Am o gaura in cap, dar din fericire sunt in regula", a afirmat mijlocasul.

VIDEO - Un fotbalist a fost impuscat in cap de un politist in timpul unui meci

Un moment incredibil a avut loc in timpul unui meci din liga a doua din Argentina. Mijlocasul Franco Quiroz a fost impuscat in cap de un politist, in timp ce incerca sa opreasca o bataie intre suporteri, conform Championat.

Incidentul a avut loc in timul meciului Almagro - Atletico Parana, castigat de oaspeti cu 0-1. Oaspetii au marcat golul pe final, iar in tribune au izbucnit o serie de incidente.

Quiroz a incercat sa intervina pentru a-i desparti pe fani, dar a fost impuscat in cap de un politist. Din fericire pentru el, a fost vorba de un glont orb.

El a fost dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale, iar acum este in afara oricarui pericol.

"Am fost la zece centimetri distanta sa-mi inchei cariera. Am o gaura in cap, dar din fericire sunt in regula", a afirmat mijlocasul de la Almagro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ANM: Vreme deosebit de rece pentru această perioadă din martie. Când se va încălzi!

Duminică, 18 Martie 2018
600

Meteorologii anunţă, pentru săptămâna viitoare, vreme deosebit de rece, cu temperaturi mai scăzute decât cele normale, iar în mare parte din ţară se vor înregistra preci...

Un italian de 94 de ani i-a dăruit 100.000 de euro îngrijitoarei sale: "E singura care ține la mine cu adevărat"

Duminică, 18 Martie 2018
4282

Un bătrân italian în vârstă de 94 de ani din Pergola, provincia Pesaro, i-a dăruit pe parcursul a 4 ani îngrijitoarei sale, de origine română, suma de 100.000 de euro sub formă de cadouri sa...

Predică la Duminica închinată Sfântului Ioan Scărarul

Duminică, 18 Martie 2018
264

Saptamana a patra, Saptamana Injumatatirii Postului, este luminata de prezenta Sfintei Cruci, de care necontenit pomenesc slujbele bisericesti. „In mijlocul zilelelor infranarii, ajungand astazi...