VIDEO: Toate REZULTATELE din campionatele importante ale Europei sunt AICI! Super-meciuri in Italia, Franta, Germania, Anglia si Spania

VIDEO: Toate REZULTATELE din campionatele importante ale Europei sunt AICI! Super-meciuri in Italia, Franta, Germania, Anglia si Spania

   dailymail.co.uk

 Stiri.Botosani va prezinta mai jos toate rezultatele inregistrate in acest week-end in cele mai importante campionate de fotbal din Europa. 

ITALIA:

AS Roma continua seria meciurilor bune si este surpriza acestui start de sezon si dupa opt etape are tot atatea victorii. Ultima a venit pe teren propriu cu Napoli, 2-0.

Cel mai spectaculos meci a avut loc la Firenze, acolo unde Fiorentina a invins cu 4-2 pe Juventus, dupa ce oaspetii au condus cu 2-0 la pauza (vezi video jos).

Un alt meci nebun a fost cel dintre Torino si Inter, scor 3-3, o partida cu goluri spectaculoase (vezi video mai jos).

Rezultate:



Clasament:



GERMANIA:

Liderul Bayern Munchen a trecut cu scorul de 4-1 de Mainz si ramane singura echipa din Bundesliga care nu a cunoscut gustul infrangerii dupa primele 9 etape.

Dortmund a invins si ea pe Hannover si se mentine pe locul secund, la un punct in spatele lui Bayern, insa la egalitate cu Leverkusen, care a invins in deplasare a Hoffenheim cu 2-1.

Cel mai spectacuos meci a avut loc la Hamburg, acolo unde Stuttgart a terminat la egalitate, scor 3-3, intr-un meci in care romanul Maxim a marcat un gol si a dat o pasa de gol (vezi video mai jos).

Rezultate:



Clasament:



SPANIA:

Etapa a IX-a din Spania nu s-a incheiat inca, astazi urmand a se disputa inca doua partide. Surpriza etapei vine de la Barcelona, care s-a incurcat in deplasarea de la Osasuna, scor 0-0 si i-a permis lui Real Madrid sa se apropie la 3 puncte in spatele catalanilor, dupa ce a invins pe Malaga cu 2-0.

Echipa de pe locul secund, Atletico Madrid a fost invinsa in deplasare de Espanyol cu 1-0, in timp ce Valencia a pierdut acasa cu Real Sociedad.

Rezultate:



Clasament:



FRANTA:

PSG merge "ceas" in campionatul francez. Trupa lui "Ibra-Cadabra" a invins cu scorul de 4-0 pe Bastia, intr-un meci in care s-au marcat doua SUPER-GOLURI (vezi video jos).

AS Monaco, echipa de pe locul secund, a remizat incredibil, scor 2-2, la Sochaux, dupa ce la pauza conducea cu 2-0.

Derby-ul etapei dintre Lyon si Bordeaux s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Rezultate:



Clasament:



ANGLIA:

La fel ca in campionatul Italiei, si in Anglia lider este o echipa care a surprins pe toata lumea. Arsenal continua seria buna si a invins si in aceasta etapa, scor 4-1 cu Norwich. (vezi video mai jos)

Tottenham, cu Chiriches pe teren 90 de minute, a invins cu 2-0 pe Aston Villa. Man. City si Chelsea au invins si ele, in timp ce Man. United si Liverpool au remizat cu Southampton si Newcastle.

Etapa a VIII-a a campionatului englez se va incheia astazi cu meciul dintre Crystal Palace si Fulham.

Rezultate:



Clasament:



Articol realizat de Ionut Tabultoc

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
169

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
165

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
118

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...