VIDEO: Rapid a produs primul SOC al startului de retur. Botosaniul a cazut pe locul 7 - REZULTATE, CLASAMENT

VIDEO: Rapid a produs primul SOC al startului de retur. Botosaniul a cazut pe locul 7 - REZULTATE, CLASAMENT

   gsp.ro

Rapid a reușit surpriza sezonului! Cu o echipă încropită în pauza de iarnă, când au realizat 16 transferuri, giuleștenii au câștigat cu 1-0 pe terenul Stelei, campioana României din ultimii doi ani.

Marcel Gecov a marcat singurul gol al partidei din Ghencea, în minutul 60, în timp ce gazdele și-au trecut în cont două bare, câte una în fiecare repriză, prin Paul Papp (13) și Cristian Tănase (86).

Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 2-2

Astra şi Chiajna şi-au împărţit punctele în prima etapă a returului, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul după 39 de minute în care nicio echipă nu a avut mari ocazii. Fatai a înscris cu capul după un corner, punctând pentru 1-0. Wellington a avut şansa să egaleze, dar a tras pe lângă poartă în minutul 62. Brazilianul şi-a luat însă revanşa după câteva minute.

Fatai a readus-o pe Astra în avantaj în primul minut al prelungirilor, dar Ilfovenii nu au renunţat şi Wellington a reuşit din nou o execuţie frumoasă şi a restabilit egalitatea. S-a terminat 2-2 la Giurgiu, un punct important pentru Chiajna în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar prea puţin pentru giurgiveni, care visează la cupele europene.
 

Universitatea Cluj - ASA Targu Mures 0-3 

ASA Târgu Mureş a urcat pe podiumul din Liga I după o victorie la scor pe Cluj Arena. În minutul 21, Hora a forţat pătrunderea în careul advers şi a fost faultat de Gravenberch. Centralul Colţescu l-a eliminat pe olandez şi a arătat lovitura de pedeapsă, transformată de N`Doye, ajuns la şaptelea gol al sezonului.

Cu un sfert de oră înainte de final, Voiculeţ a centrat în forţă în faţa porţii iar Bumba, intrat pe teren în repriza a doua, a dus scorul la 2-0. Ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeţii, care au scos o nouă lovitură de pedeapsă, prin Hora în prelungiri. Acelaşi mijlocaş a executat şi a stabilit scorul final U Cluj - ASA 0-3, iar mureşenii au învins din nou "şepcile roşii" după 5 ani de pauză.
 


CLASAMENT:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
1

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
117

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
43

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...