VIDEO: Glume suburbane în cantonamentul Astrei! Budescu, Măţel şi Alibec au parodiat un filmuleţ în care o fată e bătută!

VIDEO: Glume suburbane în cantonamentul Astrei! Budescu, Măţel şi Alibec au parodiat un filmuleţ în care o fată e bătută!
Constantin Budescu, Alexandru Măţel şi Denis Alibec nu au fost nici măcar în lotul Astrei pentru meciul cu Petrolul, scor 1-1.

Dacă Budescu este certat cu oficialii clubului şi a fost exclus din lot, absenţele lui Măţel şi Alibec au surprins. Neconvocaţi de Isăilă, cei trei nu au fost foarte afectaţi şi au găsit timp să parodieze un clip de pe YouTube în care un tînăr îşi bate şi înjură iubita, pe care o bănuieşte că l-a înşelat cu un băiat pe nume Andone.

Parodia a fost postată pe internet şi a strîns cîteva mii de vizualizări (VIDEO).

În clipul jucătorilor de la Astra, filmat de Budescu, Măţel îl pălmuieşte pe Denis Alibec.  

Patronul Astrei a anunţat la finalul partidei cu Petrolul că Denis Alibec şi Constantin Budescu au fost excluşi în lot, nefiind agreaţi nici de restul colegilor, iar în vară vor fi lăsaţi să plece.

"Ceilalţi jucători îl acceptă cu greu în grup pe Budescu. Alibec este al doilea jucător neacceptat de grup, a fost exclus din lot. Va trebui să ne despărţim din vară. Se va forma o echipă unită în jurul lui Laban şi a lui Papp", a spus Ioan Nicuale la DolceSport.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
34

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
156

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
249

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...