VIDEO: Fulop a marcat cel mai frumos gol al începutului de sezon, dar Botoșani a pierdut cu 2-4 la Voluntari! Dubla reusita de Ivanovici!
SPORT

VIDEO: Fulop a marcat cel mai frumos gol al începutului de sezon, dar Botoșani a pierdut cu 2-4 la Voluntari! Dubla reusita de Ivanovici!

   Petre Ivanovici nu s-a bucurat la goluri

FC Voluntari s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în fața celor de la FC Botoșani, în etapa a treia a Ligii 1. 

Gazdele au început în forță meciul, iar în minutul 7 tabela arăta deja 2-0, după reușitele lui Spahija și Ivanovici. FC Botoșani a redus din diferență în minutul 30, după un supergol reușit de Fulop. Mijlocașul a expediat un șut superb de la marginea careului de 16 metri, în vinclul porții apărate de Bornescu.

Fostul jucator al Botosaniului, Ivanovici, a reușit dubla dupa doar un minut, după ce a profitat de o neînțelegere între Dimitrov și Iliev. Spectacolul a continuat și în repriza a doua, când Novac l-a învins și el pe Iliev, cu o lovitură de cap după pasa primită de la Cernat.

Fulop a bifat și el "dubla", cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final, când a șutat din prima la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri.

APASA AICI SI VEZI VIDEO!
 
Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Spahija, Al. Coman - Moke, Novac - Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici - Cernat
Rezerve: Balauru, Cazan, Tăbăcariu, G. Deac, Tudorică, Căpățână, Ad. Bălan

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Miron, Plămadă, Mușat - Fulop, Vașvari, Bordeianu - Astafei, Matulevicius, Hergheligiu
Rezerve: Albuț, Golofca, Patache, M. Roman, Ichim, Popovici, Greu


LIVE-TEXT

Min 1: A inceput meciul!

Min 6: GOL VALUNTARI! Spahija marcheaza cu capul, in urma unui corner.

Min 7: GOL VOLUNTARI! Petre Ivanovici marcheaza cu porta goala, dupa o pasa a lui Cernat, care a scapat singur spre poarta botosanenilor. FC Botosani a solicitat offside la Cernat.




Min 14: Vasvari suteaza de la 18 m, in Bornescu retine fara probleme. Botosanenii forteaza marcarea unui gol, insa fara acum nu au fost probleme la poarta ilfovenilor.
 
Min 23: Pauza de apa la Voluntari. Este caldura mare si jucatorii au nevoie de hidratare.

Min 24: Cartonas galben pentru Matulevicius

Min 30: GOOOOOOL FC BOTOSANI! Istvan Fulop marcheaza un euro-gol, sutand de la 20 de m si a trimis fix in vinclul portii!

Min 31: GOL VOLUNTARI! Gafa monumentala a lui Dimitrov, care nu suteaza in minge si se izbeste in Iliev, iar Ivanovici profita si scapa singur spre poarta, marcand cu poarta goala.

Min 35: Cartonas galben pentru Herghelegiu, pentru o simulare in careul ilfovenilor. Bornescu iesise din poarta eronat, iar Herghelegiu in loc sa suteze spre poarta a intrat in careu si a simulat o lovitura de pedeapsa.

Min 38: La meci sunt prezenti Mihai Stoica, Laurentiu Reghechampf si Gigi Becali, de la Steaua, dar si Marius Sumudica, de la Astra Giurgiu

Min 41: Cartonas galben pentru Astafei

Min 45: Pauza la Voluntari

- Schimbare la Botosani: Iese Herghelegiu si in locul sau debuteaza in Liga 1 Catalin Golofca

Min 46: Astafei suteaza puternic de la 18  m, iar Bornescu respinge cu greu

Min 48: GOL VOLUNTARI! Novac marcheaza cu capul, in urma unei lovituri libere executate de Cernat. Este o noua faza suspecta de offside.

Min 51: Cartonas galben primit de Miron

Min 55: Schimbare la Botosani: iese Bordeianu si intra Greu

Min 65: Ultima schimbare la Botosani: iese Miron accidentat si intra Ichim

Min 73: Plamada vede si el cartonasul galben

Min 75: Ocazie mare de gol pentru Botosani! Vasvari executa o lovitura libera, Bornescu boxeaza pana la Astafei, insa acesta lufteaza, iar mingea ajunge la Golofca, suteaza si portarul respinge din nou.

Min 78: GOOOL BOTOSANI! Golofca ii paseaza lui Fulop, care il invinge pe Bornescu cu un sut de la marginea careului. 4-2

Min 90: FINAL DE MECI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
96

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
138

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...