VIDEO: FC Botoșani și-a schimbat obiectivul: "Nu ne mai uităm la locurile din spatele nostru"

VIDEO: FC Botoșani și-a schimbat obiectivul: "Nu ne mai uităm la locurile din spatele nostru"

 FC Botosani  

FC Botoșani a reușit cea de-a cincea victorie în cele nouă partide jucate în Liga 1 și este clasată pe locul 2. În ultima etapă, elevii lui Cristi Popovici au învins cu 2-1 pe terenul codașei Corona și au ajuns la un total de 18 puncte în campionat. (REZUMAT VIDEO - mai jos)

Performanța este una greu de crezut și pentru jucătorii botosaneni, care la începutul sezonului se gândeau la evitarea retrogradării. După seria foarte bună din acest început de campionat, FC Botoșani își propune să se claseze între primele echipe din Liga 1.

"Nu mai putem fi considerați o surpriză a campionatului, nicidecum. Rezultatele sunt de partea noastră. Această victorie, venită după înfrângerea cu Steaua, ne-a făcut să înţelegem că putem mult mai mult. De acum privim doar în partea de sus a clasamentului", a spus Marius Croitoru (foto dreapta), pentru DigiSport, la finalul jocului de la Brașov.

Forma jucătorilor din aceste prime 9 etape îi dă încredere și antrenorului Cristi Popovici.

"Victoria este una meritată de echipa noastră. Oricum Botoşaniul a învins lanterna roşie, care avea doar un singur punct. Ne uităm spre locurile fruntaşe, nu către urmăritoarele noastre. Încerc să le insuflu dorinţa de victorie la fiecare meci - să stăm cât mai mult pe poziţii fruntaşe - dacă reuşim să ne menţinem pe poziţia a doua, a treia, a patra ar fi extraordinar", a spus tehnicianul moldovenilor.

Marcatorul celor două goluri din partida cu ultima clasată este convins că echipa sa nu va avea niciun fel de probleme în a se menține în Liga 1, dimpotrivă, are țeluri mărețe."Sunt foarte bucuros, am dat două goluri, bine că am câştigat. Nu mai suntem o surpriză a campionatului pentru că de la meci la meci jucăm mai bine. Suntem un grup unit. Sper să putem să batem şi acasă pe U Cluj şi deja ne uităm sus, nu ne mai uităm după noi. Nu mai vorbim în vestiar despre retrogradare. Deja suntem o echipă unită şi bună, care nu cred că o să mai aiba probleme", a spus Attila Hadnagy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

astăzi, 19:41
1434

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

astăzi, 18:37
149

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

astăzi, 17:43
506

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...