Victorie strânsă în meciul de la Polivalentă: CSM Botoșani – CSU Galați 28-24

Victorie strânsă în meciul de la Polivalentă: CSM Botoșani – CSU Galați 28-24

CSM Botoșani a învins astăzi la limită pe CSU Galați, după un meci în care a condus pe aproape tot parcursul jocului.

Botoșănenii au ratat mai mult ca în orice alt meci de până acum, ceea ce le-a dat voie gălățenilor să se apropie pe tabelă, însă, într-un final, a reușit să câștige la o diferență strânsă de patru goluri.

Prima repriză a fost controlată de CSM Botoșani care a condus de mai multe ori și care a ratat foarte mult. Gălățenii au au profitat de ratările botoșănenilor și la jumătatea primei reprise scorul era egal, 5-5. Ciobotariu&Co au reușit să se desprindă la trei goluri pe finalul primei reprise iar la pauză a fost 14-11.

Elevii lui Radu Roșu au început mai concentrați partea secundă și au reușit să-și mărească avantajul, în minutul 40 scorul fiind 20-15. Gălățenii încearcă să revină, se apropie la un gol în minutul 51 și sunt foarte aproape de a egala. Veteranii Florin Ciobotariu și Cristian Adomnicăi au făcut diferența pe finalul jocului iar CSM Botoșani s-a impus cu 28-24 și în proporție de 90% este calificată la turneul semifinal.

Pentru CSM Botoșani au marcat: Cristian Adomnicăi (8 goluri), Silvian Stoian (6), Florin Ciubotariu (4), Vlăduț Lazoreac (3), Clsudiu Lazurcă (3), Mircea Săulescu (2), Ionuț Vamanu.

Pentru CSU Galați au marcat: Cosmin Olariu (7), Tudorel Bădărău (5), Ștefan Ionel (4), Silviu Frangulea (2), Ionuț Prună (2), Nicu Lefter (2), Simo Zoltan (1) și Daniel Ionescu (1).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
16

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
347

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
133

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...