VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
SPORT

VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
Echipa botosaneana Transdor Tudora i-a eliminat din Cupa Romaniei pe iesenii de la CSM Pascani, dupa ce au castigat partida din Faza a II-a cu scorul de 3-2.

Iesenii au deschis scorul in minutul 3 prin Viorica, cel care a profitat de neatentia fundasilor echipei gazda la primul corner al meciului. Netbai a fost aproape de a egala, dar a trimis mingea in bara, in minutul 32. Peste 8 minute, Vasile Irimia a sutat de la 7 m, insa portarul a retinut si scorul pauzei a fost 0-1.

Tudorenii au turat motoarele in repriza a doua si au reusit egalarea prin Danut Lungu, care a trimis cu capul mingea in poarta, in urma unui corner. Apoi, Iosif Netbai a facut sah-mat apararea oaspetilor, a sutat in bara din dreapta, dupa care mingea a ajuns tot la el si a marcat cu poarta goala pentru 2-1.

Pe finalul meciului, capitanul Ciprian Orasanu a executat perfect o lovitura libera si a marcat pentru 3-1. Imediat dupa gol acesta s-a dus la gard si si-a sarutat fetita, care era in tribuna.

In prelungirile partidei, Buhălniceanu a redus din diferenta, insa Pascaniul nu a mai avut timp pentru egalare si Transdor Tudora se califica in faza urmatoare a competitiei.


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
43

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
60

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
208

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...