Victorie obtinuta pe final de meci de Dorohoi, pe un teren cu zapada! FCM-ul salvat de Pojorata!

Victorie obtinuta pe final de meci de Dorohoi, pe un teren cu zapada! FCM-ul salvat de Pojorata!
FCM Dorohoi a disputat, vineri dupa-amiaza, ultima partida din campionatul Ligii a III-a, pe stadionul Areni impotriva celor de la Sporting Suceava.

Pe un teren acoperit cu zapada, dorohoienii au controlat partida, insa starea suprafetei de joc a fost un chin pentru fotbalistii ambelor echipe. Totusi, FCM Dorohoi a reusit sa marcheze golul victoriei in minutul 89 prin Alexandru Marin, care a profitat de o respingere gresita a portarului si a marcat din 10 m.

Pentru dorohoieni urmeaza alte 10 meciuri in Play Off, iar la finalul acestor partide ar putea promova in premiera in Liga a II-a.

FCM-ul porneste in Play Off de pe locul doi cu 17 puncte, fiind urmat de Stiinta Miroslava cu 13 puncte. Lider in clasamentul Play Off-ului este Petrotub Roman cu 18 puncte.

Salvati de Pojorata

Sansele Dorohoiului de a promova in Liga a II-a au crescut datorita celor de la Bucovina Pojorata, care au prins locul 6 in ultima etapa, dupa ce a invins pe Aerostar Bacau cu scorul de 2-1, iar echipa care era pe locul 6 inaintea ultimei runde, CSM Moinesti, a pierdut cu 3-1 in fata celor de la Cetatea Tg. Neamt.

Daca CSM Moinesti prindea locul 6, atunci Petrotub Roman ar fi avut 21 de puncte in clasamentul Play Off-ului. Cu Bucovina Pojorata pe locul 6, Romanul ramane cu 18 puncte, pentru ca meciul direct din retur, dintre cele doua echipe, sucevenii au castigat cu 3-1.

LIGA III a, SERIA I
CLASAMENT PLAY-OFF 
1. Petrotub Roman ~ 18 p
2. FCM DOROHOI ~ 17 p
3. Stiinta Miroslava ~ 13 p
4. Kosarom Pascani ~ 13 p
5. Cetatea Tg.Neamț ~11 p
6. Bucovina Pojorâta ~ 10 p

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...