VICTORIE cu scorul de 3-1 pentru juniorii de la CSS Botosani, in fata celor de la Petrolul Ploiesti! GALERIE FOTO

VICTORIE cu scorul de 3-1 pentru juniorii de la CSS Botosani, in fata celor de la Petrolul Ploiesti! GALERIE FOTO
CSS Botosani a castigat primul meci al Grupei 1 din etapa intermediara a Campionatului National de Juniori, impunandu-se cu scorul de 3-1 in fata celor de la Petroul Ploiesti.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 26 printr-o lovitura libera de la 28 de m, dupa o greseala a portarului Horopciuc. In minutul 33, Petrolul a beneficiat de o lovitura de la 11 m, dupa un fault in careu facut de Acatrinei, insa de aceasta data portarul Horopciuc se revaseaza si aparata penalty-ul.

Inainte de finalul primei reprize, Burlacu a fost faultat in careul ospetilor, iar centralul Ionut Ignat a dictat penalty pentru gazde. Capitanul Andrei Apetroae a marcat, ducand scorul la 1-1.

In startul reprizei secunde, botosanenii au beneficiat de o lovitura libera de la 18 m obtinut de Burlacu. Acelasi Burlacu a executat perfect, reusind sa marcheze pentru 2-1. Dan Miculaiciuc a reusit sa inscrie pentru 3-1 in minutul 50, dupa ce a primit o pasa in careu de la Nicorici.

Botosanenii au mai avut cateva ocazii prin Miculaiciuc, Nicorici si Burlacu, insa nu au mai reusit sa marcheze. Scor final 3-1, iar CSS Botosani incepe cu dreptul aceata etapa intermediara, obtinand 3 puncte extrem de importante.

In celalalt joc al grupei, CSMS Iasi a invins cu 6-1 pe Miercurea Ciuc. Etapa urmatoare, sambata 19 aprilie, de la ora 14:00, CSS Botosani va juca la Iasi cu CSMS.

APASA AICI SI VEZI VIDEO!





































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
60

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1094

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
421

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...