Victorie chinuita

Victorie chinuita
FC Botoşani a obţinut o victorie chinuită în faţa lui Dinamo II şi a ajuns la patru jocuri consecutive fără înfrângere în actualul tur de campionat. Prima repriză a partidei contra "lanternei roşii" a seriei a fost o continuare a jocului slab prestat de botoşăneni la Suceava. Singurele momente în care poarta lui Oprea a fost pusă în pericol au fost în minutele 21 şi 28. În prima fază, Ghiceanu a trimis cu capul din nouă metri puţin pe lângă poartă, iar apoi Caragea a şutat din 20 de metri peste transversală. În rest, un joc fără niciun fel de veleităţi şi lipsit de orice perspectivă, care i-au determinat pe oficialii celor două echipe să declare la pauză că prima repriză a fost una de "înmormântare".

Nici a doua repriză nu a ieşit din tipar, doar golurile lui Ghiceanu, Tincu şi Attoukora încălzindu-i pe cei 2.500 de spectatori care au fost nevoiţi să asiste la reprezentaţia jalnică a jucătorilor celor două echipe. "Ca Barcelona nu vom putea juca niciodată. Jocul mie îmi dă speranţe din moment ce avem două victorii şi două egaluri în ultimele patru jocuri. A fost greu, de fapt, aşa cum m-am aşteptat. Dinamo nu arată ca o echipă terminată. Am păcătuit foarte mult. La mijlocul terenului nu am avut forţă. Acolo am scârţâit. Nu am reuşit să aducem mai multe mingi către poartă şi să fim mai periculoşi. Ca atitudine sunt mulţumit. Important este că am revenit după ce am fost conduşi. Cu aceste puncte am ieşit din zona minată, dar trebuie să avem continuitate", a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani. Omologul acestuia, Costel Orac, a recunoscut că a luat în calcul o înfrângere la Botoşani în această etapă, însă a spus că şi-ar fi dorit ca echipa sa să obţină un punct pentru a ridica moralul jucătorilor. "Speram să reuşim să luăm măcar un punct, pentru că aveam nevoie pentru moralul acestor copii. Din păcate nu am reuşit acest lucru, dar mă bucur că faţă de jocul anterior am avut o oarecare creştere. Ocazii clare nu prea au fost să spui că o echipă a meritat mai mult victoria ca cealaltă", a afirmat Orac.

Gol anulat corect de Joszef Fodor

Decizia pe care asistentul Joszef Fodor a luat-o în minutul 67, de a semnaliza un henţ în faza premergătoare golului marcat de Benitez a stârnit reacţii controversate. Dinamoviştii au criticat în termeni duri decizia şi l-au ameninţat pe asistent că îl scot din fotbal. "A fost cu umărul, nu a fost henţ, dar acesta e fotbalul. Probabil că arbitrului i s-a părut că a fost cu mâna. Poate lăsa golul şi câştiga Botoşaniul cu 3-2", a declarat Costel Orac, care faţă de ceilalţi oficiali ai echipei dinamoviste a avut o atitudine mai echilibrată.

Înregistrarea video avea însă să-i dea dreptate asistentului, lucru recunoscut de Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani. "Nu înţeleg de ce atât de mare supărare la Dinamo. Se vede clar şi pe înregistrare că atacantul şi-a potrivit mingea cu mâna. Decizia lui Fodor este foarte bună. Are 10 din partea mea pentru această decizie", a declarat Dumitru Brânză.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Monitorul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
21

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
76

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
138

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...