Victoria Brăneşti a promovat în Liga I

Victoria Brăneşti a promovat în Liga I
Botoşăneanul Alin Bordeanu a promovat cu formaţia la care s-a transferat în vara anului trecut, Victoria Brăneşti în Liga I cu două etape înainte de terminarea sezonului.

 "E ca un vis! Nici acum nu realizez performanţa pe care am făcut-o. E extraordinar acest sentiment. Am promovat pentru că echipa a avut parte de linişte, banii au venit mereu la timp, iar noi am fost serioşi şi ne-am văzut de treabă. Cu toţii am muncit mult pentru a promova, iar această performanţă este cu atât mai importantă cu cât absolut nimeni nu ne dădea nicio şansă să promovăm. Acum nu-mi rămâne decât să aştept duelurile din Liga I cu Valeriu (n.r. - fratele său, jucător la Unirea Urziceni) ", a declarat portarul. Acesta a adăugat că şi-a prelungit angajamentul cu liderul Seriei pe încă doi ani.

Victoria Brăneşti şi-a asigurat promovarea în Liga I după victoria la limită obţinută în deplasarea de la Chiajna. Unicul gol al partidei a fost înscris de Olariu, dintr-un penalty scos de Nicoară. Brăneştenii au acumulat 70 de puncte şi nu mai pot pierde locul doi, având în vedere faptul că Petrolul se află la şapte puncte în spatele liderului.

 

S-a încheiat lupta la retrogradare

 Din Liga I în Liga a III-a în doar doi ani! Acesta a fost parcursul de coşmar al Gloriei Buzău! Înfrângerea de pe teren propriu contra FC Snagov, 0-1, coroborată cu victoria Dunării Galaţi cu 4-2 în faţa celor de la Dinamo II au pecetluit soarta formaţiei din Crâng, care cu două etape înainte de finalul campionatului a retrogradat şi matematic în liga a III-a. Buzoienii retrogradează astfel pentru al doilea sezon consecutiv, într-un eşalon inferior.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
496

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...