Vicepresedintele P.E.R, Petru Filip, primul candidat la sefia AJF Botosani: "Nu voi avantaja Luceafarul. Am depus dosarul la indemnul cluburilor". Vezi ce planuri are!

Vicepresedintele P.E.R, Petru Filip, primul candidat la sefia AJF Botosani: "Nu voi avantaja Luceafarul. Am depus dosarul la indemnul cluburilor". Vezi ce planuri are!
Primul candidat la fotoliul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Botosani care si-a depus dosarul luni dimineata este Petru Filip, vicepresedintele Partidului Ecologist Roman la nivel central si unul dintre conducatorii echipei din Liga a IV-a, Luceafarul Mihai Eminescu.

Petru Filip a precizat ca in cazul in care va iesi presedinte vrea sa acceseze mai multe programe europene, care sa vina in spijinul echipelor din judet si isi doreste sa puna mare accent pe copii si juniori.

"Sunt primul si sper sa raman si ultimul pe lista pentru alegeri. O sa publicam un program la care am lucrat si de luni il lansam si intram in campanie. Am ca obiectiv identificarea si obtinurea unui teren pentru a construi un teren de fotbal la dimensiuni mari pe care speram sa-l facem sintetic. Acest teren va fi pentru copii si juniori. Vrem sa ne axam pe proiecte europene. In anul 2015 vor fi niste programate pentru sport si o sa-mi iau langa mine o echipa tanara cu care sa putem sa accesam aceste proiecte. Ne vom axa cel mai mult pe copii si juniori pentru ca la nivelul judetului Botosani copiii si juniorii sunt lasati in planul doi. Normal ar trebui sa avem si la Liga a IV-a echipe de juniori, dar daca nu se poate vom face pe zone. Vom profita de salile de sport din localitati pentru a face un turneul zonal, apoi echipele calificate vor juca in faza finala la Botosani.", ne-a declarat Petru Filip.



Filip vrea sa mareasca si baremele arbitrilor din ligile a V-a si a IV-a si potrivit acestuia, se poate face asta tot prin programe europene.

"Tot prin accesarea unor fonduri europene as dori sa marim si baremul la arbitri, pentru ca este foarte mic. Cum echipele nu-si pot permite sa dea mai multi bani, vom accesa fonduri pentru a plati noi o parte din bani, putem sa le dam mingi, plase, fanioane. Eu in ultimii doi ani am facut asemenea proiecte pentru echipa de juniori Ecologistul, la care sunt presedinte. Sper ca si la AJF sa facem astfel de proiecte.", a spus primul candidat al sefiei AJF Botosani.

Petru Filip spera sa rezolve si problemele din judet, cum ar fi terenurile denivelate, fara vestiare si apa calda.

"Toate terenurile care sunt omologate ar trebui sa corespunda standardelor, poate mai sunt unele sincope, dar o sa luam masuri ca toate terenurile sa fie imprejmuite si sa corespunda si aici me refer la gazon, la vestiare. Din cate stiu la Rachiti sunt in constructie, dar probabil o sa faca. La inceput se mai admit astfel de chestiuni, dar trebuie sa rezolvam aceste probleme.", a declarat acesta.

Cat despre echipele din judet care cred ca odata ajuns la AJF Botosani va fi avantajata echipa Luceafarul Mihai Eminescu, Filip a precizat ca "nu o sa fie avantajata echipa Luceafarul Mihai Eminescu. Daca voi iesi presedinte voi fi presedintele tuturor cluburilor. Eu am depus candidatura la indemnul mai multor cluburi care nu sunt de acord sa fie condusi de catre un arbitru, pentru ca se vehiculeaza ca ar fi cativa arbitri care vor sa ajunga la AJF Botosani".

Citeste si: Cel mai longeviv presedinte AJF din Romania se RETRAGE dupa 24 de ani de activitate! Mihai Calistru: "Am putine emotii, dar iti vine randul sa te retragi"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
12

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
29

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
48

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...