VEZI cati bani va primi FC Botosani pe Martinus si ce salariu va avea la Steaua!

VEZI cati bani va primi FC Botosani pe Martinus si ce salariu va avea la Steaua!
Steaua s-a inteles in aceasta dimineata cu FC Botosani pentru transferul lui Quenten Martinus.

Atacantul din Curacao, în vârstă de 24 de ani, va ajunge luni noapte la București, după care marți va efectua vizita medicală. Apoi va merge la sediul clubului unde va parafa contractul, ce se va întinde pe o durată de trei ani. Martinus va primi 10.000 de euro pe lună, la fel ca Alcenat.

Quenten Martinus va pleca apoi la Săcele, unde va intra direct în programul de pregătire impus de Rădoi, acolo unde Steaua va mai sta în cantonament până vineri, 19 iunie.

După negocieri ce s-au întins pe durata unei săptămâni întregi, oficialii Stelei i-au convins pe omologii botoșăneni să obțină transferul jucătorului contra sumei de 200.000 de euro plus TVA. Inițial, cei din Ghencea au oferit 100.000 de euro, sumă care nu le-a convenit deloc moldovenilor. Bucureștenii au mai plusat cu 20.000 de euro, dar nici această a doua ofertă nu a fost pe placul celor de la Botoșani, așa că până la urmă s-a ajuns la suma de 200.000 de euro plus TVA, după cum a confirmat telefonic, pentru Digi Sport, Cornel Șfaițer, președintele celor de la Botoșani.

Martinus poate evolua foarte bine pe ambele benzi, dar poate juca, la nevoie, și ca al doilea vârf într-o linie de trei în spatele unui vârf împins. De asemenea se pliază perfect și într-un sistem ultraofensiv, 4-3-3.



Martinus este deocamdată prezent la echipa națională a statului Curacao, care este implicată în preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

În meciul dintre Curacao și Cuba, scor 0-0, disputat miercuri seară, noul jucător al Stelei a fost titular, alături de Nepomuceno de la Petrolul, dar a fost înlocuit în minutul 63. Returul dintre Cuba și Curacao se va disputa duminică, 14 iunie, după care fotbalistul va reveni în România. Din lotul celor de la Curacao a făcut parte și Meulens, jucătorul Rapidului, dar el a fost doar rezervă neutilizată.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
1

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
24

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
143

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...