Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

   digisport.ro

Reprezentativa României a încheiat pe locul al doilea meciurile din grupa preliminară pentru Mondialul de anul viitor, din Brazilia, în urma Olandei, și s-a calificat astfel pentru barajul care dă ultimele patru formații europene ce vor participa la turneul final.

Victoria cu 2-0 în fața Estoniei, după dubla lui Marica, alături de succesul Olandei de la Istanbul, 2-0, contra Turciei, ne-au asigurat locul doi în grupă, iar acum depindem de o dublă manșă care ne poate califica la turneul final. Cele opt echipe europene care merg la baraj vor fi repartizate în două urne valorice, în funcție de clasamentul FIFA calculat miercuri, patru dintre ele fiind capi de serie.

Croația, Ucraina, Portugalia și Grecia sunt astfel posibilii adversari ai României la baraj. Alături de reprezentativa noastră, în a doua urnă valorică vor fi Islanda, Suedia și Franța, anunta digisport.ro.

Danemarca este echipa de pe locul al doilea care ratează barajul, având cele mai puține puncte în clasamentul de 9 formații clasate pe doi.

Ucraina a reușit să ajugă cap de serie mai ales datorită victoriei pe care Germania a reușit-o în Suedia, 5-3, după ce a fost condusă cu 2-0.

Franța a ratat postura de cap de serie pentru un singur punct, în fața Ucrainei, 1070 față de 1071. Suediei îi ajungea și un egal cu Germania, pentru a fi în prima urnă la tragerea la sorți.

Tragerea la sorți a meciurilor de baraj din zona europeană va avea loc luni, 21 octombrie, la Zurich. Prima manșă se va juca pe 15 noiembrie, iar returul patru zile mai târziu, pe 19 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
252

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
47

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
821

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...