Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

   digisport.ro

Reprezentativa României a încheiat pe locul al doilea meciurile din grupa preliminară pentru Mondialul de anul viitor, din Brazilia, în urma Olandei, și s-a calificat astfel pentru barajul care dă ultimele patru formații europene ce vor participa la turneul final.

Victoria cu 2-0 în fața Estoniei, după dubla lui Marica, alături de succesul Olandei de la Istanbul, 2-0, contra Turciei, ne-au asigurat locul doi în grupă, iar acum depindem de o dublă manșă care ne poate califica la turneul final. Cele opt echipe europene care merg la baraj vor fi repartizate în două urne valorice, în funcție de clasamentul FIFA calculat miercuri, patru dintre ele fiind capi de serie.

Croația, Ucraina, Portugalia și Grecia sunt astfel posibilii adversari ai României la baraj. Alături de reprezentativa noastră, în a doua urnă valorică vor fi Islanda, Suedia și Franța, anunta digisport.ro.

Danemarca este echipa de pe locul al doilea care ratează barajul, având cele mai puține puncte în clasamentul de 9 formații clasate pe doi.

Ucraina a reușit să ajugă cap de serie mai ales datorită victoriei pe care Germania a reușit-o în Suedia, 5-3, după ce a fost condusă cu 2-0.

Franța a ratat postura de cap de serie pentru un singur punct, în fața Ucrainei, 1070 față de 1071. Suediei îi ajungea și un egal cu Germania, pentru a fi în prima urnă la tragerea la sorți.

Tragerea la sorți a meciurilor de baraj din zona europeană va avea loc luni, 21 octombrie, la Zurich. Prima manșă se va juca pe 15 noiembrie, iar returul patru zile mai târziu, pe 19 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
233

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
270

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...