Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

Vezi care sunt posibilii adversari ai Romaniei la barajul pentru CM 2014

   digisport.ro

Reprezentativa României a încheiat pe locul al doilea meciurile din grupa preliminară pentru Mondialul de anul viitor, din Brazilia, în urma Olandei, și s-a calificat astfel pentru barajul care dă ultimele patru formații europene ce vor participa la turneul final.

Victoria cu 2-0 în fața Estoniei, după dubla lui Marica, alături de succesul Olandei de la Istanbul, 2-0, contra Turciei, ne-au asigurat locul doi în grupă, iar acum depindem de o dublă manșă care ne poate califica la turneul final. Cele opt echipe europene care merg la baraj vor fi repartizate în două urne valorice, în funcție de clasamentul FIFA calculat miercuri, patru dintre ele fiind capi de serie.

Croația, Ucraina, Portugalia și Grecia sunt astfel posibilii adversari ai României la baraj. Alături de reprezentativa noastră, în a doua urnă valorică vor fi Islanda, Suedia și Franța, anunta digisport.ro.

Danemarca este echipa de pe locul al doilea care ratează barajul, având cele mai puține puncte în clasamentul de 9 formații clasate pe doi.

Ucraina a reușit să ajugă cap de serie mai ales datorită victoriei pe care Germania a reușit-o în Suedia, 5-3, după ce a fost condusă cu 2-0.

Franța a ratat postura de cap de serie pentru un singur punct, în fața Ucrainei, 1070 față de 1071. Suediei îi ajungea și un egal cu Germania, pentru a fi în prima urnă la tragerea la sorți.

Tragerea la sorți a meciurilor de baraj din zona europeană va avea loc luni, 21 octombrie, la Zurich. Prima manșă se va juca pe 15 noiembrie, iar returul patru zile mai târziu, pe 19 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
80

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
553

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
275

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...