Vezi AICI cele mai TARI transferuri ale verii: Milito la Inter!

Vezi AICI cele mai TARI transferuri ale verii: Milito la Inter!
Inter Milano l-a achizitionat pe atacantul argentinian Diego Alberto Milito, in varsta de 30 de ani. Dzeko: "Nu plec de la Wolfsburg!" Arsenal ofera 47 de milioane de euro pentru Ribery!

Argentinianul, supranumit "Printul", a marcat 144 de goluri de-a lungul carierei petrecute la echipe din Argentina, Spania si Italia.

Provenind de la Genoa, Milito a semnat un contract pana pe 30 iunie 2013.

Acordul dintre cele doua cluburi prevede transferul la Genoa al internationalului de tineret Robert Acquafresca, pe care Inter il imprumutase la Cagliari in sezonul trecut.

DZEKO NU PLEACA LA MILAN!

Atacantul bosniac Edin Dzeko, aflat in cantonament cu formatia VfL Wolfsburg, a declarat ca vrea sa ramana la echipa germana, indiferent de ofertele pe care le va primi, informeaza site-ul oficial al clubului din Bundesliga.

"Vreau sa ma concentrez pentru un nou campionat si abia astept sa jucam in Liga Campionilor. Ma simt excelent la Wolfsburg si voi da suta la suta sezonul urmator", a precizat internationalul bosniac.

De la inceputul campaniei de transferuri din aceasta vara, presa internationala a scris de interesul mai multor cluburi mari din Europa pentru fotbalistul bosniac in varsta de 23 de ani.

In sezonul recent incheiat din Bundesliga, Dzeko a marcat 26 de goluri pentru VfL Wolfsburg, care a cucerit titlul de campioana a Germaniei. Internationalul bosniac se afla la gruparea din Bundesliga din 2007 si mai are contract pana in 2011.

RIBERY LA ARSENAL?

Publicatia engleza Daily Star scrie, luni, ca Arsenal Londra ofera 47 de milioane de euro pentru achizitionarea jucatorului francez Franck Ribery, informeaza Gazzetta dello Sport.

Potrivit presei engleze, cu aceasta oferta Arsenal ar fi ocupa primul loc in randul echipelor care vor sa-l achizitioneze pe francez.

Manchester United, FC Barcelona si Real Madrid ar fi oferit pentru jucatorul francez circa 35 de milioane de euro, conform presei internationale.

Real Madrid l-a transferat pe portarul Codina la Getafe!

Real Madrid l-a transferat pe portarul Jordi Codina la echipa Getafe, unde joaca si  Cosmin Contra, informeaza cotidianul As.

Portarul in varsta de 27 de ani, care mai avea un an de contract cu Real Madrid, a fost lasat gratis la Getafe, ca urmare a relatiilor bune dintre cele doua grupari. In schimb, cele doua echipe vor imparti suma obtinuta in urma unui eventual transfer.

Codina, care era al treilea portar al formatiei Real Madrid, va semna un contract pe trei ani cu Getafe si va lupta pentru postul de titular cu argentinianul Ustari.

Real Madrid: Cristiano Ronaldo (94 mil de euro, Man United), Kaka (64 mil euro, AC Milan), Raul Albiol (15 mil de euro, Valencia) - transferuri nefinalizate: David Villa (Valencia), Ribery (Bayen Munchen).

Barcelona: Kerrison (15 mil de euro, Palmeiras) - transferuri nefinalizate: Zlatan Ibrahimovic (Inter Milano), David Villa (Valencia), Ribery (Bayern Munchen)

Manchester United: transferuri nefinalizate: Benzema (Lyon), D. Costa (Gremio), Antonio Valencia (Wigan), Ribery (Bayern Munchen)

Arsenal Londra: Vermalen (13 milioane de euro, Ajax Amsterdam) - transferuri nefinalizate Ribery (Bayern Munchen), Felipe Melo (Fiorentina).

Liverpool: Glen Johnson (14 mil de euro Portsmouth) - transferuri nefinalizate David Silva, David Villa (Valencia)

Chelsea: transferuri nefinalizate: Pato, Pirlo (AC Milan), Xabi Alonso (Liverpool), Fabregas (Arsenal)

Inter Milano: Diego Milito, Thiago Motta (22 mil de euro, Genoa), Quaresma (revenit de la Chelsea) transferuri nefinalizate: Carvalho, Deco, Drogba (Chelsea), Eto (FC Barcelona).

AC Milan: Thiago Silva (10 mil de euro Fluminense), Oddo (Bayern Munchen), transferuri nefinalizate: Dzeko (Wolfsburg), Adebayor (Arsenal Londra).

Juventus Torino: Diego (25 mil de euro, Werder Bremen), Cannavaro (liber de contract) transferuri nefinalizate: Diarra (Real Madrid), Kolarov (Lazio Roma).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
892

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
277

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
233

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...