Vești bune pentru FC Botoșani! Un tânăr jucător a fost convocat în naționala de tineret a României!
SPORT

Naționala de tineret a României va pleca într-un turneu de pregătire în Spania, între 21 și 28 martie, unde va juca două amicale, cu Rusia, pe 24, și cu Danemarca, pe 27. Pentru acest turneu, selecționerul Daniel Isăilă a decis să mizeze pe jucători foarte tineri, unii dintre ei având sub 19 ani, iar mulți dintre cei covocați sunt în premieră la lotul național U21.

Vești bune pentru FC Botoșani! Un tânăr jucător a fost convocat în naționala de tineret a României!

Printre cei convocati se numara si mijlocasul de la FC Botosani, Olimpiu Morutan, fotbalist care implineste 18 ani abia in vara. Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, spune ca a primit invitatia de la Federatia Romana de Fotbal, cu privire la convocarea lui Morutan si a raspuns afirmativ.

"Este bine pentru el ca intra in circuitul echipei nationale la U21. Cred ca e cel mai tanar din lot. Este important ca el sa aiba continuitate. Multi au fost pe la nationala de tineret si putini au ramas. Am incredere in el, pentru ca este un talent si daca va fi ascultator si se va pregati constiincios, va devenit un titular incontestabil la FC Botosani", ne-a declarat Cornel Sfaiter.


 

Pe listă se află nume importante, precum Ianis Hagi, de la Fiorentina, Vlad Dragomir, de la Arsenal, Alex Pașcanu, de la Leicester, Patrick Petre și Florinel Coman.

Din lotul lui Isăilă, doar Nedelcearu, Vl. Olteanu, Nedelcu și Relu Stoian au fost fost convocați în trecut.

Lotul convocat de Daniel Isăilă

Portari: Relu Stoian (Juventus București), Arpad Tordai (FC Viitorul), Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște)

Fundași: Alex Pașcanu (Leicester City), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Răzvan Popa (Burgos FC), Alin Dudea (FC Dinamo), Paul Iacob (FC Brașov), Vlad Olteanu (Sepsi OSK), Andrei Radu (Aris Limassol)

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea City), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Andrei Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Ianis Hagi (Fiorentina), Vlad Dragomir (Arsenal), Patrick Petre (FC Dinamo)

Atacanți: Mihai Dobre (Bournemouth), Robert Răducanu (Concordia Chiajna), Florinel Coman (FC Viitorul),Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)

 

Spune-ne opinia ta