Vesti bune! Omul care l-a facut pe Paul Papp capitan la 18 ani cauta in continuare jucatori tineri: "Avem suficienti tineri talentati"

Vesti bune! Omul care l-a facut pe Paul Papp capitan la 18 ani cauta in continuare jucatori tineri: "Avem suficienti tineri talentati"
Leo Grozavu, noul director tehnic al echipei FC Botosani, si omul care i-a adus la echipa pe Paul Papp, Gabriel Vasvari sau pe Razvan Tincu, spune ca se va baza in continuare pe jucatorii tineri, lucru care nu-l interesa pe fostul antrenor Cristian Popovici.

"Potential exista in Romania. Avem suficienti de multi tineri talentati, insa din pacate nu sunt educati, nu sunt instruiti. Eu cred ca pot sa fac lucrul asta foarte bine si o sa vedeti ca o sa mai apara si alti jucatori tineri la Botosani, care vor avea multe lucruri de spus in fotbalul romanesc. Vor fi jucatori pe care ii vom observa noi, neexploatati prin alte parti si ii vom aduce la alt nivel", a declarat Leo Grozavu.



Leo Grozavu l-a facut capitan pe Paul Papp la varsta de 18 ani, iar dupa acest moment cariera fotbalistului a crescut. A ajuns la FC Vaslui, dupa care a fost cumparat de echipa din Serie A, Chievo Verona.

Astfel au crescut sansele sa-l vedem pe pustiul minune de la CSS Botosani, Andrei Burlacu in varsta de 16 ani, care in 13 meciuri a marcat peste 30 de goluri la Juniori B.



Tot Leo Grozavu a fost cel care l-a adus la FC Botosani pe Alin Luntrariu, de la CSS Botosani, care din pacate nu a apucat sa debuteze la echipa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
442

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
112

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
71

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...