VESTE ȘOC din Liga a IV-a: Campioana Luceafărul Mihai Eminescu s-a retras din campionat! Vezi rezultatele înregistrate astăzi!

Duminica dimineata s-a reluat campionatul judetean de fotbal - Liga a IV-a, insa iubitorii fotbalului judetean au avut parte de o veste soc: campioana din sezonul trecut si ocupanta locului III, Luceafarul Mihai Eminescu, s-a tras din campionat.

VESTE ȘOC din Liga a IV-a: Campioana Luceafărul Mihai Eminescu s-a retras din campionat! Vezi rezultatele înregistrate astăzi!

Decizia a fost luata de vicepresedintele clubului din Ipotesti, Petru Filip, care a luat aceasta decizie pentru nu a mai primit sprijin din partea Primariei Mihai Eminescu.

"Eu nu mai pot sustine singur echipa. Afacerile merg cum merg si nu-mi mai permit sa cheltui bani. Am inteles ca cei de la Curtea de Conturi au imputat niste bani Primariei pentru arbitraj si consilierii vor sa mai sustina echipa. Eu le-am zis ca retrag echipa din campionat, dar ei au crezut ca glumesc. Va spun sincer ca am vrut sa iau cativa jucatori de la echipa mea de juniori, AS Ecologistul, insa trebuia sa-i transfer si ei nu mai puteau juca in campionatul de juniori", a declara Petru Filip pentru Stiri.Botosani.ro.

In urma acestei decizii, Luceafarul Mihai Eminescu va pierde toate meciurile din retur cu scorul de 3-0.

Luceafarul Mihai Eminescu a fost una dintre cele mai bune echipe din judet, evoluand de mai multe ori si in Liga a III-a. Luceafarul se alatura astfel fostelor campioane desfiintate, AS Roma si FCM Dorohoi.

REZULTATELE meciurilor de astazi:

Sportivul Trusesti – Sanatatea Darabani…0-1 
Rapid Ungureni – Viitorul Dersca…4-0 (intrerupt la pauza - oaspetii nu au mai vrut sa joace)
Avantul Albesti – Vointa Sendriceni...6-4
TransDor Tudora – Europa Hiliseu…8-0 
Viitorul Blandesti – Flacara Flamanzi...3-2
Luceafarul Mihai Eminescu – ProSport Vf. Campului…0-3

 

Spune-ne opinia ta